Ο πολιτισμός αρχίζει με την Τάξη, αναπτύσσεται με την Ελευθερία και καταστρέφεται με το Χάος - Will Durant

«Ο τραυματισμός Γουέλμπεκ μεγάλο πλήγμα για όλους»

9 Νοέμβριος, 2018

    Ο επιθετικός της Άρσεναλ Ντάνι Γουέλμπεκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού υπέστη σοβαρό τραυματισμό στην ισοπαλία (0-0) με την Σπόρτινγκ στο Europa League, όπως δήλωσε ο Ουνάι Έμερι.

    Ο Γουέλμπεκ, που έχει κληθεί στην ομάδα της Αγγλίας, πήδηξε για μια κεφαλιά στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά προσγειώθηκε άτσαλα, με αποτέλεσμα να γυρίσει ο αστράγαλός του.

    Του χορηγήθηκε αμέσως μάσκα οξυγόνου από το ιατρικό προσωπικό, αφού ο πόνος ήταν αφόρητος, προτού να μεταφερθεί με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου.

    «Είναι η χειρότερη είδηση, πιστεύουμε ότι πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό», δήλωσε ο Έμερι στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι ο 27χρονος Γουέλμπεκ, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με την ομάδα να περιμένει να ακούσει περισσότερα για την κατάστασή του.

    «Ο τραυματισμός του είναι πολύ μεγάλος γι ‘αυτόν, για εμάς και για όλους», δήλωσε ο Έμερι, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του Γουέλμπεκ  στο βόρειο Λονδίνο, δεδομένου ότι το συμβόλαιό του τελειώνει αυτή τη σεζόν.

    Ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, συμπεριέλαβε τον Γουέλμπεκ στην εθνική Αγγλίας για το φιλικό με τις ΗΠΑ την επόμενη Πέμπτη και την Κροατία στο Natiosn League, τρεις ημέρες αργότερα στο Wembley.

Read previous post:
Γκέιτς και Tokyo 2020 για την φτώχια και το κλίμα

      Το φιλανθρωπικό ίδρυμα του δισεκατομμυριούχου Μπιλ Γκέιτς «Our Global Goals», θα ξεκινήσει μια σύμπραξη με την Japan Sports...

Close