Η καλύτερη και πιο ισχυρή στρατηγική επιβίωσης της επιχείρησης σας πρόκειται να είναι η ταχύτητα με την οποία θα χειριστείτε την ταχύτητα των αλλαγών. Αυτή η ταχύτητα ονομάζεται τάση – Ajaero Tony Martins

Ο Τραμπ δεν μπορεί πλέον να μιλάει εξ ονόματος του ελεύθερου κόσμου, εκτιμά ο γγ του Συμβουλίου της Ευρώπης

20 Ιούνιος, 2018

Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν είναι πλέον ο «ηθικός καθοδηγητής» του πλανήτη και «δεν μπορεί πλέον να μιλά εξ ονόματος του ελεύθερου κόσμου», εκτίμησε σήμερα ο γενικός γραμματέας του Συμβουλίου της Ευρώπης, αντιδρώντας στον χωρισμό μικρών παιδιών από τους μετανάστες γονείς τους που συλλαμβάνονται στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό.

«Αυτό που συμβαίνει στα σύνορα όπου χωρίζονται τα παιδιά από τους γονείς τους είναι μια ένδειξη ότι (ο Ντόναλντ Τραμπ) δεν είναι πλέον ο ηθικός καθοδηγητής της χώρας του ή του πλανήτη», τόνισε ο Θόρνμπγιερν Γιάγκλαντ μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι TV2 της Νορβηγίας.

«Όλα όσα κάνει τον αποκλείουν από τον ρόλο που διαδραμάτιζαν ανέκαθεν οι Αμερικανοί πρόεδροι. Δεν μπορεί πλέον να μιλάει εξ ονόματος αυτού που αποκαλούμε ελεύθερο κόσμο», επέμεινε.

Όταν ρωτήθηκε για την αποχώρηση των ΗΠΑ από το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ ο Γιάγκλαντ απάντησε ότι δεν ήταν απρόσμενη. «Δεν αποτελεί παρά άλλο ένα παράδειγμα που δείχνει ότι δεν επιθυμεί διεθνείς συνθήκες, ούτε διεθνείς οργανισμούς που θα βασίζονται στη συνεργασία», εξήγησε.

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν σήμερα ότι αποσύρονται από το Συμβούλιο, που εδρεύει στη Γενεύη, κατηγορώντας το για «υποκρισία» και για προκατάληψη σε βάρος του Ισραήλ.

Ο Γιάγκλαντ μετέχει επίσης στην πενταμελή επιτροπή που απονέμει κάθε χρόνο το Νόμπελ Ειρήνης, ένα βραβείο που ορισμένοι θα ήθελαν να δοθεί στον Τραμπ για τις προσπάθειες που καταβάλει για την αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου.

Read previous post:
Η κόρη του Τραμπ φέρεται να προέτρεψε τον πατέρα της να τερματίσει την πολιτική του χωρισμού των παιδιών από τους μετανάστες γονείς τους

Η Ιβάνκα Τραμπ, η κόρη, έμπιστη και σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου, προέτρεψε τον πατέρα της να βάλει τέλος στην πολιτική...

Close