Οικονομική πολιτική σημαίνει: αν κινείται φορολόγησέ το, αν συνεχίσει να κινείται ρύθμισέ το νομοθετικά, αν σταματήσει να κινείται επιδότησέ το. Ronald Reagan, 1911-2004, Αμερικανός πρόεδρος

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μεγαλύτερος χορηγός της ΝΔ» ανέφερε ο Νίκος Παπανδρέου

16 Απρίλιος, 2019

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μεγαλύτερος χορηγός της ΝΔ», σχολίασε από τη Θεσσαλονίκη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Παπανδρέου, αποδίδοντας σε «προπαγάνδα» του ΣΥΡΙΖΑ, σενάρια ενδεχόμενης συνεργασίας του ΚΙΝΑΛ με τη ΝΔ.

«Με ρωτάνε παρά πολλοί, κ. Παπανδρέου, δε θα πάει το ΚΙΝΑΛ με τη ΝΔ; Αυτό είναι μια προπαγάνδα που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ για να διώξει τον κόσμο από εμάς» είπε ο Νίκος Παπανδρέου, ξεκαθαρίζοντας, με εμφατικό και κατηγορηματικό τρόπο, ότι το ΚΙΝΑΛ ακολουθεί «αυτόνομη» πορεία, και σε ομιλία του στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας και νωρίτερα, σε εκδήλωση της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου Μαρίας Παυλίδου, στην Καλαμαριά.

«Μα ποιος βοηθάει τη ΝΔ πραγματικά; Ποιος βοηθάει την άνοδο της ΝΔ; Περιμέναμε ποτέ σε τέσσερα χρόνια μετά το ΣΥΡΙΖΑ, να ξαναέρχεται το ίδιο, αυτό το παλιό, η ΝΔ στην εξουσία; Πώς έγινε αυτό; Μήπως, λόγω της ανομίας που αφήσατε και οι μολότοφ στους δρόμους; Μήπως η Συμφωνία των Πρεσπών έδωσε έδαφος σε αυτό; Μήπως η κακοδιαχείριση των προσφύγων έδωσε έδαφος στη Δεξιά; Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μεγαλύτερος χορηγός της ΝΔ και είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που φέρνει τον Μητσοτάκη στην εξουσία. Ποιοι συνεργάζονται πραγματικά, εμμέσως; Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ».

«Άρα, βασικός συνεργάτης, εμμέσως, της δύναμης της ΝΔ, που θέλει τη ΝΔ στην εξουσία, ποιος είναι; Ο ΣΥΡΙΖΑ. Άρα, μη μιλάτε για μας, αυτή είναι προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου.

Φάνης Γρηγοριάδης

Read previous post:
Μουσείο στις ΗΠΑ δεν θα φιλοξενήσει, όπως προγραμματιζόταν, δείπνο προς τιμή του Μπολσονάρου

Το Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ότι δεν θα φιλοξενήσει, όπως προγραμματιζόταν, δείπνο προς τιμή...

Close