Ποτέ δεν συνειδητοποιείς πόσο καλή μνήμη έχεις μέχρι τη στιγμή που προσπαθήσεις να ξεχάσεις κάτι. Franklin P. Jones, 1908-1980, Αμερικανός χιουμορίστας.

O πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης επικροτεί τη συμφωνία Αθηνών-Σκοπίων

13 Ιούνιος, 2018

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης Μικέλε Νικολέτι (Michele Nicoletti) επικροτεί τη συμφωνία μεταξύ της Αθήνας και των Σκοπίων για το «ζήτημα του ονόματος».

«Είναι πολύ καλά νέα» δήλωσε ο κ. Νικολέτι. «Συγχαίρω τους ηγέτες των δύο χωρών που έδειξαν ευελιξία ώστε να βρεθεί ένας συμβιβασμός σε αυτό το δύσκολο ζήτημα. Αυτό αποτελεί μια ιστορική ευκαιρία για να προχωρήσουμε προς τα εμπρός και παροτρύνω τους πολίτες της πΓΔΜ και το Ελληνικό Κοινοβούλιο να εγκρίνουν το νέο όνομα στις επικείμενες ψηφοφορίες» είπε δηλώνοντας τη βεβαιότητά του ότι η συμφωνία αυτή θα συμβάλει στην περαιτέρω ενίσχυση της περιφερειακής σταθερότητας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, καθώς και στα κράτη-μέλη ώστε να εμβαθύνουν τη συνεργασία και να προχωρήσουν με την ατζέντα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης».

Read previous post:
Εκδηλώσεις σε μνημεία παγκόσμιας σημασίας στο 47ο Φεστιβάλ Ολύμπου

Το αρχαίο θέατρο Δίου στην Πιερία, θα αποτελέσει και φέτος το επίκεντρο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Ολύμπου που διοργανώνονται εδώ...

Close