Ο πολιτισμός είναι αυτό που κάνει τον άνθρωπο κάτι περισσότερο από ένα ατύχημα του σύμπαντος. Andre Malraux, 1901-1976, Γάλλος συγγραφέας & πολιτικός

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επισκέπτεται την Ιορδανία

25 Ιούνιος, 2018

Ο βρετανός πρίγκιπας Ουίλιαμ επισκέφθηκε σήμερα την πόλη Τζεράς στην Ιορδανία και συγκεκριμένα τον ρωμαϊκό αρχαιολογικό χώρο, όπου συναντήθηκε με νεαρούς πρόσφυγες από τη Συρία και την Ιορδανία που λαμβάνουν βοήθεια από ένα πρόγραμμα της Unicef.

Ο δούκας του Κέμπριτζ βρέθηκε στην Ιορδανία, τον πρώτο σταθμό της περιοδείας του στη Μέση Ανατολή, και στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά Εδάφη–στην πρώτη επίσημη επίσκεψη μέλους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας στην περιοχή.

Στην Τζεράς ο 36χρονος πρίγκιπας συνοδευόταν από τον 23χρονο πρίγκιπα διάδοχο της Ιορδανίας Χουσέιν μπιν Αμπντάλα II.

Έφθασε χθες το βράδυ στο Αμμάν και παρακολούθησε μαζί με τον νεαρό πρίγκιπα της Ιορδανίας τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Αγγλίας με τον Παναμά. Σε πάρτι που δόθηκε χθες το βράδυ για τα επίσημα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ δήλωσε: «Ο τρόπος με τον οποίον ανοίξατε τις πόρτες σε εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες από τη Συρία, αλλά και η μακροχρόνια δέσμευσή σας απέναντι στους παλαιστίνιους πρόσφυγες, είναι αξιοθαύμαστα».

Read previous post:
Ρ. Δούρου: Ο πολιτισμός καίρια προϋπόθεση για ένα μέλλον αντάξιο των προσδοκιών των νέων

Ενημέρωση, παιδεία, δημιουργία, πολιτισμός είναι τα «αντίδοτα» στα fakenews που συχνά και συνειδητά αναπαράγουν τα social media σήμερα, δήλωσε η...

Close