Όσο σπάνια κι αν είναι η αλήθεια, η προσφορά ανέκαθεν ήταν μεγαλύτερη από τη ζήτηση. Josh Billings, 1818-1885, Αμερικανός χιουμορίστας.

Ο Παναθηναϊκός εξοφλήθηκε για τη μεταγραφή του Μπεργκ

9 Νοέμβριος, 2018

Η Αλ Αΐν αποπλήρωσε τον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ, καταβάλλοντας στους «πράσινους» την τελευταία δόση που όφειλε, ύψους 690.000 ευρώ. Έτσι, το θέμα που είχε ανοίξει με το σύλλογο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων διευθετήθηκε, μετά και την προσφυγή των «πρασίνων» στην Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αφού οι Άραβες ήταν ασυνεπείς ως προς τις ημερομηνίες καταβολής των συμφωνηθέντων δόσεων. Η υπόθεση έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί από τον Μάρτιο του 2018, όμως κάλλιο αργά παρά ποτέ… Από τα χρήματα της τελευταίας δόσης, 100.000 θα καταβληθούν στον Ρινάλντι ως κίνηση καλής θέλησης, προκειμένου αφενός να μειωθεί η οφειλή προς τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή και αφετέρου να γίνει προσπάθεια νέου διακανονισμού με αυτόν.

Read previous post:
Ολλανδία: Αντιμέτωπος με ποινικές διώξεις γιατρός που έκανε ευθανασία σε γυναίκα με άνοια

Ολλανδοί εισαγγελείς ξεκίνησαν ποινική έρευνα σήμερα σε βάρος ενός γιατρού που έκανε ευθανασία σε μια ασθενή με Αλτσχάιμερ, χωρίς η...

Close