Η καλύτερη προετοιμασία για να γίνει καλή δουλειά αύριο, είναι να γίνει πολύ καλή δουλειά σήμερα. - Elbert Hubbard, 1856-1915, Αμερικανός συγγραφέας

Ο Π. Λαφαζάνης εγκαλεί τον Κυρ. Μητσοτάκη για ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις

27 Μάιος, 2018

Με αφορμή όσα δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ (στον «Σκάι»), ο γραμματέας του Π.Σ. της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης τον κατηγορεί ότι «εξαπατά, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, προσδοκώντας στην καρέκλα της εξουσίας, τους πολίτες».

Ειδικότερα, στη δήλωσή του ο Π. Λαφαζάνης σημειώνει:

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μπροστά στα αδιέξοδα του, τα οποία δεν μπορούν να τα διασκεδάσουν οι στημένες δημοσκοπήσεις, διολισθαίνει όλο και περισσότερο στην τακτική Τσίπρα των ψεύτικων προεκλογικών – υποσχέσεων. Και είναι αναξιόπιστες και πέρα για πέρα ψεύτικες οι υποσχέσεις του Κυρ. Μητσοτάκη, διότι, με τις νεοφιλελεύθερες τροϊκανές στρατηγικές που ακολουθεί τυφλά, είναι αδύνατον να τις υλοποιήσει.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Κυρ. Μητσοτάκης, μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι, άρχισε να μοιράζει με ευκολία φορολογικά δώρα, όπως η μείωση της επιβάρυνσης του ΕΝΦΙΑ και η μείωση του φορολογικού συντελεστή για χαμηλά εισοδήματα, χρησιμοποιώντας το προσφιλές και χιλιομασημένο διάτρητο επιχείρημα ότι αυτός θα καταφέρει με μαγικό τρόπο να πείσει την τρόικα να του δώσει την άδεια να ακυρώσει μνημονιακές δεσμεύσεις, στις οποίες στηρίζονται οι υποσχέσεις του».

«Είναι προφανές», σύμφωνα με τον γραμματέα της ΛΑΕ, «ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης εξαπατά, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, προσδοκώντας στην καρέκλα της εξουσίας, τους πολίτες.

Ώσπου να φτάσουμε στις εκλογές, ο Κυρ. Μητσοτάκης, την ίδια ώρα που θα ξορκίζει τον Τσίπρα, θα έχει μεταμορφωθεί σε ένα τέλειο κακέκτυπό του.

Read previous post:
Συρία: Είκοσι έξι κυβερνητικοί στρατιώτες και 9 Ρώσοι σκοτώθηκαν σε επίθεση του IK

Τουλάχιστον 26 μέλη των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων και εννέα ρώσοι μαχητές σκοτώθηκαν σε επίθεση της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος που...

Close