Πολλοί άνθρωποι μπερδεύουν την κακή μνήμη με καθαρή συνείδηση. Doug Lerson (1926-, Αμερικανός αρθρογράφος)

Ο «ορφανός» Γιώργος Παπανδρέου θέλει να επιστρέψει στο ΠΑΣΟΚ

12 Ιανουάριος, 2017

Πολιτικό «σπίτι» αναζητά ο Γιώργος Παπανδρέου και φαίνεται να στρέφεται όλο και περισσότερο προς το παλιό, καλό ΠΑΣΟΚ (αν και πιθανολογείται η κατάργηση του ονόματος).

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΔΗΣΥ) συναντάται σήμερα στις 15:00 στο γραφείο της στη Βουλή με τον πρόεδρο του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργο Παπανδρέου.

Συνάντηση που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα σημάνει τη διαδικασία επιστροφή του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του κόμματος Γ. Παπανδρέου. Οι πληροφορίες θέλουν τόσο την κ. Γεννηματά όσο και τον κ. Παπανδρέου να μην ανακοινώνουν σήμερα την άμεση ένταξη του τελευταίου στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, αλλά την έναρξη μιας διαδικασίας με τελικό στόχο την επιστροφή του στο κόμμα.

Ο ίδιος -και παρά την πρόσκληση που του έχει απευθύνει η κίνηση των τριών πρώην υπουργών-προτιμά τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ της Φώφης Γεννηματά, παρά τις κατά καιρούς διαφωνίες στην προσπάθεια συνεργασίας της ΔΗΣΥ με το ΚΙΔΗΣΟ.

Read previous post:
Γαλλία: Στο 0,6% ο ετήσιος πληθωρισμός

Οριακή βελτίωση εμφάνισε τον Δεκέμβριο ο πληθωρισμός στη Γαλλία, καθώς ο δείκτης τιμών καταναλωτή αυξήθηκε κατά 0,3% έναντι του Νοεμβρίου...

Close