Συντηρητικός είναι αυτός που πιστεύει ότι τίποτε δεν πρέπει να γίνεται για πρώτη φορά. Thomas Fuller, 1608-1661, Άγγλος στοχαστής

Ο «ορφανός» Γιώργος Παπανδρέου θέλει να επιστρέψει στο ΠΑΣΟΚ

12 Ιανουάριος, 2017

Πολιτικό «σπίτι» αναζητά ο Γιώργος Παπανδρέου και φαίνεται να στρέφεται όλο και περισσότερο προς το παλιό, καλό ΠΑΣΟΚ (αν και πιθανολογείται η κατάργηση του ονόματος).

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΔΗΣΥ) συναντάται σήμερα στις 15:00 στο γραφείο της στη Βουλή με τον πρόεδρο του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργο Παπανδρέου.

Συνάντηση που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα σημάνει τη διαδικασία επιστροφή του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του κόμματος Γ. Παπανδρέου. Οι πληροφορίες θέλουν τόσο την κ. Γεννηματά όσο και τον κ. Παπανδρέου να μην ανακοινώνουν σήμερα την άμεση ένταξη του τελευταίου στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, αλλά την έναρξη μιας διαδικασίας με τελικό στόχο την επιστροφή του στο κόμμα.

Ο ίδιος -και παρά την πρόσκληση που του έχει απευθύνει η κίνηση των τριών πρώην υπουργών-προτιμά τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ της Φώφης Γεννηματά, παρά τις κατά καιρούς διαφωνίες στην προσπάθεια συνεργασίας της ΔΗΣΥ με το ΚΙΔΗΣΟ.

Περισσότερα στη κατηγορία Ειδήσεις
Μπρέιβικ εναντίον νορβηγικού κράτους: Η απομόνωση με ριζοσπαστικοποίησε περαιτέρω

Αντιμέτωπος με το νορβηγικό κράτος, που εφεσίβαλε καταδικαστική απόφαση για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, βρίσκεται ο ακροδεξιός Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ -που...

Close