Στα χρόνια των πολιτικών ταραχών, η μεγαλύτερη δυσκολία δεν είναι να κάνεις το καθήκον σου, αλλά να ξέρεις ποιο είναι καθήκον σου. Louis Gabriel de Bonald, 1754-1840, Γάλλος στοχαστής

«Ο δεσμός με τον Τζανλουίτζι είναι ισχυρός»

17 Ιούλιος, 2017

Δεν είναι ποτέ εύκολη η ζωή του δεύτερου τερματοφύλακα. Οι Κυριακές περνάνε στον πάγκο και αυτό δεν είναι πολύ ευχάριστο, ειδικά εάν ξέρεις ότι μπροστά σου, βασικός είναι ένα φαινόμενο, όπως  ο Τζανλουίτζι  Ντοναρούμα. Ωστόσο, φέτος, στο Μιλανέλο ο αέρας θα είναι διαφορετικός. O δωδέκατος άνθρωπος, θα είναι ο  Αντόνιο Ντοναρούμα, ο αδελφός του μικρότερου Τζανλουίτζι και πρώην τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης.  Μέρος της συμφωνίας ανανέωσης του Τζίτζο με την Μίλαν. 
 «Δεν είμαιαπεσταλμένος. Εχει μιλήσει η ομάδα για εμένα. Θέλω μόνο να πω ότι θα απαντήσω στο γήπεδο», είπε ο Αντόνιο συνέντευξή του στο Corriere della Sera. «Στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για την ανανέωση του Τζανλουίτζι  ήμουν ο αδερφός του, δίνοντάς του συμβουλές. Πάντα μου επανέλαβε ότι θέλει να μείνει στο Μιλάνο και του είπα να κάνει ό, τι ένιωθε. Ηταν καλό που έμεινε με την ομάδα του», πρόσθεσε. 
 Οσο αφορά την δική του νέα περιπέτεια, ο πρεσβύτερος Ντοναρούμα τόνισε: «Ηθελα να γυρίσω στο Μιλάνο. Τον Ιανουάριο θα γίνω πατέρας και η σύντροφός μου Στεφανία, ήθελε να γεννηθεί εδώ το παιδί μας. Επίσης θα είναι υπέροχη η διαμονή στο δωμάτιο με τον Τζίτζο. Τον άφησα όταν ήταν παιδί, τον βρίσκω άντρα. Είναι διασκεδαστικό τώρα που θα κάνουμε πράγματα τα οποία κάναμε πριν από καιρό μαζί. Ο δεσμός μας είναι πολύ ισχυρός: αν και ήμασταν μακριά, επικοινωνούσαμε  κάθε μέρα σε chat, είτε παίζαμε online playstation. Πάντα προσπαθώ για το καλό της ομάδας και στην προπόνηση επιδιώκω να φτάνω στο ανώτατο όριο».

Read previous post:
Καμπέσας: «Σύλλογος με εξαιρετική ιστορία»

Στο δυναμικό του Παναθηναϊκού ανήκει από σήμερα και επίσημα ο Μπράιαν Καμπέσας, με την πράσινη ΠΑΕ να ανακοινώνει τον δανεισμό...

Close