Ο φιλόσοφος είναι ένας τυφλός που ψάχνει σε ένα σκοτεινό δωμάτιο για μια μαύρη γάτα που δεν είναι εκεί. Ο θεολόγος είναι αυτός που τη βρίσκει. - H.L. Mencken, 1880-1956, Αμερικανός Αρθρογράφος

Ο άνδρας που έπεσε με όχημα σε πεζούς στη Μασσαλία είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική

21 Αύγουστος, 2017

Ένας άνδρας ηλικίας 30 ετών ο οποίος, σύμφωνα με τις αρχές, αντιμετωπίζει ψυχιατρικής φύσης προβλήματα συνελήφθη σήμερα στη Μασσαλία, στη νοτιοανατολική Γαλλία, αφού έπεσε με το φορτηγάκι που οδηγούσε πάνω σε δύο στάσεις λεωφορείων, με αποτέλεσμα να σκοτώσει μια γυναίκα και να τραυματίσει άλλη μία.

Σε μια χώρα που έχει βρεθεί στο στόχαστρο επιθέσεων τζιχαντιστών, οι οποίες έχουν στοιχίσει την ζωή σε 239 ανθρώπους από το 2015 και λίγες μόλις ημέρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στην Ισπανία, οι γαλλικές αρχές σύντομα γνωστοποίησαν ότι το σενάριο μιας τρομοκρατικής ενέργειας δεν είναι το επικρατέστερο.

Ο εισαγγελέας της Μασσαλίας Ξαβιέ Ταραμπέ έδωσε εντολή να υποβληθεί σε «ψυχιατρικές εξετάσεις» ο ύποπτος που παραμένει υπό κράτηση. Κάτοπιν, οι αρχές θέλουν να τον ανακρίνουν.

Ο δήμαρχος της Μασσαλίας Ζαν Κλοντ Γκοντέν καταδίκασε από την πλευρά του «την φονική τρέλα ενός ανθρώπου που νοσηλεύτηκε πολλές φορές σε ψυχιατρική κλινική».

Read previous post:
Παπαθεοδώρου: «Θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά»

Τις απόψεις τους για τις προοπτικές της ομάδας τους στη νέα σεζόν εξέφρασαν στην σημερινή media day του καλαθοσφαιρικού ΠΑΟΚ,...

Close