Μπορεί να έχουμε υψηλές ιδέες για τη φύση των εθνών, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα έθνη λίγο απέχουν από το να είναι συμμορίες ληστών. Κικέρων, 106-43 π.Χ., Ρωμαίος ρήτορας & πολιτικός

Νέοι κομμωτές-τριες στην υπηρεσία των ηλικιωμένων σε ΚΑΠΗ της Δράμας

9 Νοέμβριος, 2018

Πρωτοβουλία που στόχο είχε να βελτιώσει όχι μόνο την εικόνα αλλά και τη διάθεση των ωφελούμενων του ΚΑΠΗ Δράμας, ανέλαβαν οι σπουδαστές του τμήματος κομμωτικής τέχνης των Επαγγελματικών Σχολών του ΟΑΕΔ στην πόλη (ΕΠΑ.Σ-Ο.Α.Ε.Δ). 
Με την εποπτεία ων καθηγητών τους, οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες του τμήματος επισκέφθηκαν το ΚΑΠΗ Δράμας και για μία ημέρα πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους φροντίζοντας για τον καλλωπισμό των μαλλιών των ηλικιωμένων.
Με πολλή όρεξη και μεράκι, τα νέα παιδιά πρόσφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στους ηλικιωμένους, κερδίζοντας ως αντάλλαγμα τα χαμογέλά τους για το τελικό αποτέλεσμα.
Τόσο ο δήμαρχος Δράμας, Χριστόδουλος Μαμσάκος, όσο και ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Δράμας, Αλέξης Παναγιωτίδης, ευχαρίστησαν τους σπουδαστές του τμήματος Κομμωτικής Τέχνης της ΕΠΑ.Σ-Ο.Α.Ε.Δ. Δράμας, τις καθηγήτριές τους και τον υποδιευθυντή της ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Ο.Α.Ε.Δ. Δράμας, για την προσφορά τους στα μέλη του ΚΑΠΗ Δράμας.
Όπως χαρακτηριστικά σημείωσαν, σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία τέτοιου είδους ενέργειες επιβεβαιώνουν τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων μας και κυρίως των νέων ανθρώπων προς τα άτομα της τρίτης ηλικίας.
 

Read previous post:
Ο Βαλβέρδε γράφει ιστορία στα 50 ματς με την Μπάρτσα

Πενήντα παιχνίδια στον πάγκο της Μπαρτσελόνα συμπληρώνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε την Κυριακή, στην αναμέτρηση με την Μπέτις στο Camp Nou,...

Close