Οι άνθρωποι είναι περισσότερο επιρρεπείς στο να εκδικούνται χτυπήματα παρά να ανταποδίδουν καλοσύνη. - Thomas Fuller, 1608-1661, Άγγλος στοχαστής

Νέα ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής για το θέμα των συντάξεων και την τοποθέτηση του εκπροσώπου της ΕΕ

14 Σεπτέμβριος, 2018

Το Κίνημα Αλλαγής εξέδωσε νεώτερη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι: «Fake news αποδεικνύονται οι -προφανώς κατόπιν εντολής του Μαξίμου- δήθεν πληροφορίες του ΑΠΕ για τις συντάξεις, μετά την επίσημη ενημέρωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής».

Το Κίνημα Αλλαγής κατηγορεί την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ πως «με τον πιο κυνικό και ανάλγητο τρόπο, παίζει με την αγωνία των συνταξιούχων» ενώ αναφέρει ότι θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις την πίεση και την προσπάθεια τόσο για να μην περικοπούν οι συντάξεις την 1/01/2019, όσο και για να αλλάξει ο Νόμος Κατρούγκαλου, να μην καταντήσουν και οι νέες και οι παλιές συντάξεις φιλοδωρήματα. «Αυτό για μας είναι αδιαπραγμάτευτη επιδίωξη», υπογραμμίζει.

Επίσης, το Κίνημα Αλλαγής επισημαίνει ότι είναι «χρέος του ΑΠΕ, η υπεύθυνη και αντικειμενική ενημέρωση και όχι η εξυπηρέτηση των αναξιόπιστων μικροκομματικών παιχνιδιών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ».

Read previous post:
Αυξημένα τα επίπεδα αιωρουμένων σωματιδίων στο Μάτι σε σχέση με τα μέσα επίπεδα της Αττικής

Αυξημένα είναι τα επίπεδα των αιωρουμένων σωματιδίων στο Μάτι σε σχέση με τα μέσα επίπεδα στο λεκανοπέδιο Αττικής, αλλά παραμένουν...

Close