Η πολιτική είναι αναίμακτος πόλεμος. Ο πόλεμος είναι αιματηρή πολιτική. Μάο Τσε-Τουνγκ, 1893-1976, Κινέζος ηγέτης

Ν.Δένδιας: Είμαστε η παράταξη που απεχθάνεται το λαϊκισμό και τις διχαστικές κραυγές

16 Δεκέμβριος, 2017

«Η οικονομία της καθημερινότητας νοσεί βαρύτατα και η κυβέρνηση αρνείται να το παραδεχθεί», τονίζει μιλώντας στο Αθηναϊκό/ Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Νίκος Δένδιας, υποστηρίζοντας συγχρόνως πως με την πολιτική της η κυβέρνηση συνθλίβει τη μεσαία τάξη. Στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ υπογραμμίζει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ξεκαθαρίσει ότι, ανεξάρτητα από την έκβαση των συζητήσεων με τους εταίρους για το πλεόνασμα, η κυβέρνησή του θα μειώσει τους φορολογικούς συντελεστές ασκώντας μια διαφορετική οικονομική πολιτική.

Όπως επισημαίνει στη συνέντευξή του στο Πρακτορείο, οι νέες περικοπές που έχουν συμφωνηθεί για το 2019 στις συντάξεις, όπως και οι επιπτώσεις των άλλων μέτρων που μήνα με τον μήνα γίνονται ολοένα και πιο  φανερές,  δεν επιτρέπουν αυταπάτες  για την εκλογική τύχη του  ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά αν γίνουν εκλογές τη μεθεπόμενη χρονιά.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της συνέντευξης του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Νίκου Δένδια στον Δημήτρη Κοτταρίδη για το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων:

Read previous post:
Το φυσικό αέριο στον Τρίλοφο

Ξεκινά από σήμερα η τροφοδότηση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου του Τριλόφου και του Πλαγιαρίου του δήμου Θέρμης.

Close