Κάθε άνθρωπος, οπουδήποτε, θα ανθίσει με εκατό απροσδόκητα ταλέντα και ικανότητες, με το που του δοθεί απλώς μια ευκαιρία. Doris Lessing, 1919-2013, Βρετανίδα συγγραφέας

N. Παππάς: Οπτικές ίνες και αυτοκινητόδρομοι καθιστούν τη χώρα μας κόμβο ανάπτυξης

12 Ιούλιος, 2018

Οι επενδύσεις οπτικών ινών μαζί με τους αυτοκινητοδρόμους συνιστούν τις μεγαλύτερες επενδυτικές παρεμβάσεις που καθιστούν τη χώρα μας κόμβο ανάπτυξης τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς σε χαιρετισμό του σε εκδήλωση της Vodafone στον Βύρωνα με την ευκαιρία της υλοποίησης της επένδυσης οπτικών ινών στην περιοχή που έχει ως αποτέλεσμα 17.000 σπίτια να εξασφαλίζουν ταχύτατη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

«Η επέκταση των οπτικών ινών, μέσω δημόσιων και ιδιωτικών επενδύσεων, βρίσκεται στην καρδιά της νέας ανάπτυξης. Η ταχύτητα με την οποία αναπτύσσεται το δίκτυο οπτικών ινών αποτελεί πρότυπο συντονισμού και συνεργασίας δυνάμεων της τοπικής αυτοδιοίκησης, του ιδιωτικού τομέα και της κυβέρνησης» είπε ο υπουργός τονίζοντας ότι μέχρι το 2022 η Ελλάδα θα έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ συνδεσιμότητας.

«Η σημερινή επένδυση δείχνει πως ο ιδιωτικός τομέας μπορεί να αναζητά την κερδοφορία του μέσα στο γενικό συμφέρον της κοινωνίας και όχι σε βάρος του, προς όφελος όλων. Σήμερα βάζουμε τη σφραγίδα εκκίνησης, ότι κάθε τομέας της οικονομίας γίνεται πιο παραγωγικός ενώ παράλληλα διασφαλίζεται μια δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη» πρόσθεσε ο υπουργός.

 

Read previous post:
Οι τουρκικές αρχές έθεσαν υπό κράτηση 16 ανθρώπους για φερόμενες σχέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις

Οι τουρκικές αρχές έθεσαν υπό κράτηση 16 ανθρώπους στη νοτιανατολική Τουρκία, για διασυνδέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις, έγινε σήμερα γνωστό από...

Close