Αν δεν μπορεί να εκφραστεί με αριθμούς, δεν είναι επιστήμη, είναι γνώση. Robert Heinlein, 1907-1988, Αμερικανός συγγραφέας επιστ. φαντασίας

Ν. Βούτσης: «Ο ελληνικός λαός μάς επέλεξε να βγάλουμε τη χώρα από τις στενές μνημονιακές δεσμεύσεις»

20 Ιούλιος, 2018

«Πιστεύουμε ότι στο προσεχές διάστημα θα υπάρξει και νέα προσφυγή στις αγορές, διότι περί αυτού πρόκειται όταν λέμε ότι στις 21 Αυγούστου κλείνει το πρόγραμμα» αποκαλύπτει ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, σε συνέντευξή του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, σημειώνοντας ότι η γραμμή του οικονομικού επιτελείου, ορθώς, είναι να δοκιμαστούμε τώρα και στις αγορές και να μπορούμε να έχουμε τον δανεισμό της χώρας με ακόμα χαμηλότερα επιτόκια.

«Όλα αυτά καταρρίπτουν απολύτως και επί της ουσίας -όχι με μια ρητορική «success story»- την αντιπολιτευτική άποψη περί τετάρτου μνημονίου. Βγαίνουμε καθαρά» δήλωσε και πρόσθεσε:

«Ο ελληνικός λαός μάς επέλεξε να βγάλουμε τη χώρα από τις στενές μνημονιακές δεσμεύσεις. Αυτό το έργο ολοκληρώνεται τώρα, τον Αύγουστο».

Αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις, ο κ. Βούτσης απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών μέσα στο 2018. «Αποκλείω, απολύτως, ότι θα υπάρξει οποιοσδήποτε εκλογικός αιφνιδιασμός» τόνισε.

«Έχουμε πει ότι θα ολοκληρωθεί η τετραετία, αυτό είναι σαφές. Από εκεί και πέρα, θα υπάρξουν ενδιάμεσα και άλλες εκλογές, αφού, σύμφωνα με τον «Κλεισθένη», στις 22 Μαΐου θα γίνουν εκλογές με τουλάχιστον τρεις κάλπες. Άρα, μιλάμε για ένα καθαρό προεκλογικό διάστημα τουλάχιστον δέκα μηνών. Οι βουλευτικές εκλογές προφανώς μπορούν να πάνε ή τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο. Δεν μιλάμε, σε καμία περίπτωση, για εκλογές εντός του 2018 ή για το πρώτο διάστημα του 2019» συμπλήρωσε.

Read previous post:
Στις 30/7 η κλήρωση της Super League

Η Super League ανακοίνωσε ότι η κλήρωση του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουλίου.

Close