Τα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία δεν μπορούν να είναι στο έλεος των πραγμάτων που έχουν μικρότερη σημασία. Johann Wolfgang von Goethe, 1749-1832, Γερμανός ποιητής & φιλόσοφος

Μνημόνιο συνεργασίας Eurobank Ryerson University για τη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας

Ένα νέο δρόμο ενίσχυσης της νεανικής επιχειρηματικότητας δημιουργεί η Eurobank και το διεθνούς κύρους Ryerson University, με έδρα τον Καναδά, με την υπογραφή πενταετούς διάρκειας μνημονίου συνεργασίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η συμμαχία Eurobank – Ryerson University έχει στόχο να εξασφαλίσει νέες ευκαιρίες επιχειρηματικής δικτύωσης για το ελληνικό start-up οικοσύστημα, αλλά και πρόσβαση νέων Ελλήνων επιχειρηματιών σε αναβαθμισμένα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Για την έναρξη αυτής της συνεργασίας, επισκέφθηκε την Αθήνα η Κοσμήτορας της σχολής «The G. Raymond Chang School of Continuing Education» του Ryerson University, με έδρα τον Καναδά, Δρ. Μαρία Μπουντρογιάννη.

Στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας, αναπτύσσονται συνέργειες μεταξύ της Eurobank και του DMZ, του επιχειρηματικού επιταχυντή για νεοφυείς επιχειρήσεις, που αποτελεί μονάδα του Ryerson University. Στα οκτώ χρόνια λειτουργίας του έχει κατακτήσει -στην κατηγορία του- την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Η πρωτοποριακή δράση του DMZ ευθυγραμμίζεται με τη φιλοσοφία του Ryerson University, που είναι ένα από τα πλέον αναπτυσσόμενα Πανεπιστήμια στη Β. Αμερική και εξειδικεύεται στα καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα. Το DMZ έχει ήδη υποστηρίξει περισσότερες από 336 εταιρείες start – up από το 2010 που ιδρύθηκε, οι οποίες άντλησαν από την αγορά 474,5 εκατ. δολ. σε seed funding και έχουν συμβάλει στη δημιουργία περισσότερων από 3.000 θέσεων απασχόλησης.

Read previous post:
Μειωμένα πρόστιμα ως 40% με τροποποιητική δήλωση μετά την έκδοση της εντολής ελέγχου

Μειωμένα πρόστιμα ώς 40% προβλέπονται για τους φορολογούμενους που υποβάλλουν τροποποιητική δήλωση μετά την έκδοση της εντολής ελέγχου και μέχρι...

Close