Ένας Ευρωπαίος λέει: “Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Τι δεν πάει καλά με μένα?”. Ένας Αμερικανός λέει: “Δεν μπορώ να το καταλάβω ατυό. Τι δεν παει καλά μ΄αυτόν?”- Terry Pratchett

Μια ακόμη βράβευση για τον Βασίλη Χατζηπαναγή

24 Σεπτέμβριος, 2017

Την πρωτοβουλία της βράβευσης του κορυφαίου Ελληνα ποδοσφαιριστή Βασίλη Χατζηπαναγή πήραν από κοινού ο Σύλλογος Εκτελωνιστών- Τελωνειακών Αντιπροσώπων Θεσσαλονίκης (ΣΕΤΑΘ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκτελωνιστών και αυτό έγινε χθες στην Θεσσαλονίκη, πριν την έναρξη φιλικής αναμέτρησης των ποδοσφαιρικών ομάδων που διατηρούν οι Εκτελωνιστές Θεσσαλονίκης και Πειραιώς-Αθηνών. 

Ο μεγάλος άσος του παρελθόντος τιμήθηκε παραλαμβάνοντας  από τα χέρια του Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Ζωγράφου την σχετική πλακέτα και αντίστοιχα από το μέλος του δ.σ του ΣΕΘ κ. Θεοδόση Μπίτση την βράβευση του. Ο κ. Ζωγράφος προσφωνώντας τον άσο του Ηρακλή είπε: «Πριν από όλα τιμούμε με την σημερινή μας βράβευση το ήθος του Βασίλη Χατζηπαναγή γιατί μαζί με το απαράμιλλο ποδοσφαιρικό του χάρισμα ήταν και το ήθος που μας έκανε να τον λατρέψουμε κι εμάς στην Αθήνα, που όταν αγωνίζονταν τον θαυμάζαμε για αυτό που ήταν και που σαν άνθρωπος παραμένει». 

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής που είναι θερμός φίλος των Εκτελωνιστών στην Θεσσαλονίκη, αφού ευχαρίστησε τους επικεφαλής των συλλόγων, ευχήθηκε υγεία και προσωπικές επιτυχίες σε όλους καθώς και αγωνιστική πρόοδο στις ομάδες που αγωνίστηκαν.

Επίσης στην χθεσινή αυτή εκδήλωση τιμήθηκαν για τις υπηρεσίες τους στον αθλητισμό και την προσφορά τους στην ομάδα του ΣΕΤΑΘ, που ιδρύθηκε πριν από 30 περίπου χρόνια και μετέχει ανελλιπώς  στο Πρωτάθλημα Εργαζομένων του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης ο πρώην διεθνής διαιτητής και Πρόεδρος της ΕΔ της ΕΠΣΜ Νίκος Φιλιππιάδης, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΟΞ και συνιδρυτής της ομάδας του ΣΕΘ, Αλέξανδρος Κοσμίδης και ο ανταποκριτής του ΑΠΕ-ΜΠΕ στην Θεσσαλονίκη Ντίνος Καραμητρούσης. Τις βραβεύσεις έκαναν με συνοδεία επαινετικών σχολίων για τους τιμηθέντες, ο πρόεδρος του ΣΕΤΑΘ Γιώργος Κοσμίδης, και ο πρώην προέδρος του ΣΕΘ και του ΟΛΘ Λάζαρος Καναβούρας. 

Στο παιχνίδι που ακολούθησε οι Εκτελωνιστές Αθηνών – Πειραιώς νίκησαν εύκολα με 6-2 ενώ αργότερα το βράδυ η διοίκηση του ΣΕΤΑΘ δεξιώθηκε τις δυο διαγωνιζόμενες ομάδες και τους τιμώμενους. 
 

Read previous post:
Πάνω από 15.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν στο «Τρέξε χωρίς Τερματισμό»

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία , σύμφωνα με τους διοργανωτές η επιτυχία του Υπερμαραθωνίου της Θεσσαλονίκης «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό»  που ολοκληρώθηκε το...

Close