Οι τύχες των ανθρώπων βρίσκονται επάνω σε ένα τροχό που καθώς γυρίζει φέρνει την ευημερία σε διαφορετικό άνθρωπο κάθε φορά. Ηρόδοτος, 480-420 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας ιστοριογράφος

Μένει για πολλά χρόνια στη Νιούκαστλ ο Μπενίτεθ

11 Ιούλιος, 2018

    Την παραμονή του Ράφα Μπενίτεθ και τη νέα σεζόν στην τεχνική ηγεσία θέλει ο ιδιοκτήτης της Νιούκαστλ, Μάικ Ασλεϊ. Μάλιστα ο Αγγλος επιχειρηματίας δεσμεύτηκε να επενδύσει τα απαραίτητα κεφάλαια, ώστε η ομάδα να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην premier league, αλλά και να δελεάσει τον Ισπανό κόουτς, για να παραμείνει στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». 
    Ο ίδιος ο Ισπανός κόουτς δείχνει ικανοποιημένος από τις προθέσεις του Ασλεϊ και δήλωσε στην εφημερίδα της πόλης «Newcastle’s Chronicle» πως «θα μπορούσα να μείνω στην ομάδα για τα επόμενα πέντε ή δέκα χρόνια! Αν γίνουν οι σωστές επενδύσεις, τότε μπορούμε να κοιτάμε ψηλά τις επόμενες σεζόν.»
    Ο Μπενίτεθ, που ανέλαβε τη Νιούκαστλ το 2016 και τη φετινή σεζόν την οδήγησε στην 10η θέση της βαθμολογίας, είχε κριτικάρει δημόσια το χαμηλό μπάτζετ της ομάδας και ζήτησε την αύξηση του. 
    Ο Ασλεϊ σπεύδει τώρα να ικανοποιήσει το αίτημα του, ελπίζοντας πως θα τον πείσει να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας. Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα της «Newcastle Chronicle», ο Ισπανός τεχνικός έχει τη δυνατότητα να αυξήσει το ποσό για μεταγραφές, με πωλήσεις ποδοσφαιριστών που ανήκουν αυτή τη στιγμή στο δυναμικό της ομάδας. Συνολικά ο Ασλεϊ θα δώσει περίπου 45 εκατ. λίρες στον Μπενίτεθ για απόκτηση νέων παικτών.

Read previous post:
Ποσό ύψους 812,5 δισ. ευρώ άντλησε το Δημόσιο από τη σημερινή δημοπρασία εντόκων γραμματίων 3μηνης διάρκειας

Ποσό ύψους 812,5 δισ.

Close