Για να σωθεί η οικονομία, το Κράτος πρέπει να προσλαμβάνει έναν εργάτη για να ανοίγει μια τρύπα και ένα άλλο εργάτη για να την κλείνει - John Maynard Keynes

Μελισσανίδης: «Μπορούμε να το πάρουμε και πάλι»

9 Νοέμβριος, 2018

Τον πήχη ψηλά τοποθέτησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που βρέθηκε σήμερα στα Σπάτα και μίλησε στους παίκτες. Παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ απευθύνθηκε μετά το τέλος της προπόνησης στους ποδοσφαιριστές, στους οποίους είπε:

«Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και αν δεν το πάρουμε θα έχουμε όλοι αποτύχει, με πρώτον εμένα. Εγώ σας λέω ότι μπορούμε να το πάρουμε και πάλι και σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ κρίσιμο ματς χωρίς τον κόσμο μας (σ.σ. Κυριακή με τον Ατρόμητο) και το μόνο που σας ζητάω είναι να μπείτε με ψυχή από το πρώτο λεπτό, να το πάρουμε και να συνεχίσουμε για την επίτευξη των στόχων μας».

Σχετικά με τον αγώνα εναντίον της Μπάγερν εξέφρασε την ικανοποίησή του «… από την προσπάθεια απέναντι σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης», αλλά μίλησε και για το επεισόδιο Τσόσιτς-Χουλτ: «Επειδή μου αρέσει να σας τα λέω όλα εδώ μπροστά σας και μου αρέσει να τα λέμε συχνά, θα σας πω ότι η εικόνα αυτή με πείραξε. Μπορεί αμέσως να ζήτησαν και οι δυο συγγνώμη αλλά είναι κάτι που έγινε δημόσια και χάλασε την εικόνα μας. Τα θέματα πειθαρχίας, γνωρίζετε ότι είναι η αδυναμία μου». Όσον αφορά το ματς με τον Παναθηναϊκό, είπε: «Εγώ από συστήματα δεν ξέρω αλλά δεν μου άρεσε η εικόνα γιατί δεν είχατε ψυχή. Σαφώς και μια ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό δεν είναι καταστροφή, αλλά δώσαμε δικαιώματα χωρίς λόγο».

Λίγα λεπτά νωρίτερα είχε ολοκληρωθεί η προπόνηση στην οποία μετείχαν κανονικά όλοι οι παίκτες, πλην των δύο τραυματιών, Κλωναρίδη και Οικονόμου. Η απουσία τους από το ματς της Κυριακής (11/11) με τον Ατρόμητο είναι δεδομένη, ενώ η αποστολή θα ανακοινωθεί μετά την αυριανή απογευματινή προπόνηση.

 

Read previous post:
Η κυβέρνηση αποκλείει τη διεξαγωγή δεύτερου δημοψηφίσματος για το Brexit

Η Βρετανία δεν θα οργανώσει δεύτερο δημοψήφισμα με το ερώτημα της παραμονής της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες,...

Close