Αυτοί που καθιστούν μια ειρηνική επανάσταση αδύνατη, κάνουν μια βίαιη επανάσταση αναπόφευκτη “Τζων Κέννεντυ (1917-1963) Αμερικανός πρόεδρος”

Match ball» το ματς με την Γαλλία για τον Γιοακίμ Λεβ

16 Οκτώβριος, 2018

Σε μεγάλο κίνδυνο βρίσκεται η θέση του Γιοακίμ Λεβ στον πάγκο της Γερμανίας, σε βαθμό που η αναμέτρηση με την Γαλλία απόψε το Παρίσι, να χαρακτηρίζεται ως «Match ball» για τον Γερμανό ομοσπονδιακό.

    Η Γερμανία, είναι χωρίς νίκη και γκολ στα δύο πρώτα της παιχνίδια στη νέα διοργάνωση εθνικών ομάδων της UEFA.

    Ιδιαίτερα μετά την ήττα (3-0) από την Ολλανδία το Σάββατο, ο προβληματισμός στην γερμανική ομοσπονδία είναι μεγάλος, αφού ο Γερμανός προπονητής είχε χρεωθεί ήδη την αποτυχία στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

    Ο Λεβ έφτασε στην εθνική τον Αύγουστο του 2004, ως βοηθός του Κλίνμσαν τότε και …προβιβάστηκε στη σημερινή του θέση από τον Ιούλιο του 2006, έχοντας να παρουσιάσει, μεταξύ άλλων, την κατάκτηση ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2010.

    Εχθές ανακοίνωσε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα στο Παρίσι: «Πρέπει να βελτιώσουμε την τακτική μας. Θα υπάρξουν αλλαγές», είπε ο Λεβ στην εχθεσινή συνέντευξη Τύπου. «Θέλουμε να βελτιώσουμε τα πράγματα που δεν κάναμε καλά εναντίον της Ολλανδίας».

Read previous post:
Ελεύθερη η είσοδος στο Μουσείο Ακρόπολης την 28η Οκτωβρίου

Ανοιχτοί θα παραμείνουν την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου οι εκθεσιακοί χώροι του Μουσείου Ακρόπολης (08:00-20:00), με ελεύθερη είσοδο.

Close