Μάργκαρετ Θάτσερ, γ. 1925, Βρετανίδα πρωθυπουργός. Το είπε 10 χρόνια πριν γίνει πρωθυπουργός. 

‘Μαϊμού’ και αγορασμένο από το ίντερνετ το μετάλλιο του Σώρρα από τον Πούτιν

11 Ιανουάριος, 2017

Σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε ο Αρτέμης Σώρρας ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως είναι «ήρωας της Ρωσίας» και πως έχει λάβει παράσημο από τον ίδιο τον Βλαδίμηρο Πούτιν.

AdTech AdΩς γνωστόν, στην Ελλάδα «ό,τι δηλώσεις είσαι», και σίγουρα θα βρεις κόσμο για να σε πιστέψει. Η αλήθεια για το «μετάλλιο» του κ. Σώρρα πάντως, δεν είναι και τόσο «ηρωική».

Όπως αποκαλύπτει το site ellinikahoaxes.gr, το συγκεκριμένο παράσημο δεν υπάρχει στη λίστα με τα επίσημα παράσημα του ρωσικού κράτους τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ και εδώ.

«Αυτό που βλέπετε στα χέρια του κυρίου Θέμου Αναστασιάδη, δεν είναι παράσημο. Είναι το αναμνηστικό επετειακό μετάλλιο, για τα 70 χρόνια της νίκης στον β’ παγκόσμιο πόλεμο, που απονέμεται σε στρατιώτες και στο πολιτικό προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων της ΕΣΣΔ για τη συμμετοχή τους στο β παγκόσμιο πόλεμο», όπως αναφέρει το ellinikahoaxes.

Η απονομή του μεταλλίου σε μέλη του κομμουνιστικού κόμματος της Ρωσίας

«Απλά δεν είναι το επίσημο που εξέδωσε το ρωσικό κράτος, αλλά ένα αντίγραφο που εξέδωσε το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσσίας (ΚΠΡΦ), για να το διανέμει στα μέλη του και μπορεί να το αγοράσει ο καθένας από το διαδίκτυο, να γράψει το όνομα του και αυτόματα να γίνει ήρωας του β’ παγκοσμίου πολέμου» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Συμπέρασμα: Ο απίστευτος ισχυρισμός, του κατά φαντασίαν τρισεκατομμυριούχου κυρίου Σώρρα, «είμαι ήρωας της Ρωσίας» καταρρίπτεται. Εκτός αν ο κύριος Σώρρας είναι μέλος του κομμουνιστικού κόμματος της Ρωσίας (ΚΠΡΦ), και πολέμησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, στο πλευρό των Ρώσων.

Read previous post:
Ιεράπετρα: Η κακοκαιρία ξέθαψε ανεκτίμητο αρχαιολογικό θησαυρό

Ένας ανεκτίμητης αξίας αρχαιολογικός θησαυρός βγήκε στην επιφάνεια μετά τις πρόσφατες νεροποντές που έπεσαν στην Ιεράπετρα. Βρέθηκε στις 4 Ιανουαρίου...

Close