Δημοκρατία υπάρχει εκεί όπου ένας πολίτης έχει το δικαίωμα να πει ελεύθερα πως δεν υπάρχει Δημοκρατία - Τζων Κένεθ Γκαλμπραίθ

Λ.Κυρίζογλου:Ζητά τον καθαρισμό του ρέματος  Δενδροποτάμου

21 Νοέμβριος, 2017

Τον καθαρισμό του ρέματος του Δενδροποτάμου Θεσσαλονίκης θέτει με επιστολή του στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου. 

Μετά τα πρόσφατα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τη χώρα, ο κ. Κυρίζογλου σημειώνει, ότι με σχετικό έγγραφο του γενικού γραμματέα Υποδομών του υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, γνωστοποιήθηκε στον Δήμο, ότι στο πλαίσιο σχετικού έργου εγκρίθηκε διάθεση πίστωσης 900.000 ευρώ για να εκτελεσθούν εργασίες καθαρισμού και αντιπλημμυρικής θωράκισης σε ρέματα και χείμαρρους που βρίσκονται στα όρια του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Ωστόσο, ο Δήμος δεν έλαβε απάντηση στα σχετικά έγγραφα που απέστειλε για την υλοποίηση του έργου. Τελικά, μετά από παρέμβαση του κ. Κυρίζογλου, ο Δήμος πληροφορήθηκε ότι μολονότι είναι έτοιμη η μελέτη για τα ρέματα της περιοχής, δεν θα εκτελεσθούν εργασίες καθαρισμού τους. 

Π.Γ.

Read previous post:
Τα τουριστικά μεγέθη ξεπέρασαν κάθε προσδοκία

   Η εθνική τουριστική πολιτική μας τα τρία τελευταία χρόνια έχει αποδώσει εξαιρετικά, δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η υπουργός Τουρισμού Έλενα...

Close