"Αν διεξαχθεί τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, ο τέταρτος θα γίνει με ρόπαλα."'Αλμπερτ Αϊνστάιν, 1879-1955, Γερμανοεβραίος φυσικός  

Κρστάιτς: «Είχαμε την σωστή προσέγγιση»

17 Ιούνιος, 2018

Με ανάμεικτα συναισθήματα υποδέχτηκαν το αποτέλεσμα του αγώνα Σερβία-Κόστα Ρίκα 1-0 οι προπονητές των δύο ομάδων Μλάντεν Κρστάιτς και Όσκαρ Ραμίρες για τον 5ο όμιλο του μουντιάλ της Ρωσίας που έγινε στη Σαμάρα. Ο Ραμίρες πιστεύει ότι η ομάδα του δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν, ενώ ο Κρστάιτς, προπονητής της νικήτριας, στάθηκε στο γεγονός ότι η Σερβία έπαιξε ως ομάδα, κάτι που θα πρέπει να συνεχίσει να κάνει.  

ΣΕΡΒΙΑ (Μλάντεν Κρστάιτς): «Οι παίκτες μου κράτησαν τη σωστή στάση και προσέγγιση στον αγώνα: την ενότητα. Πρέπει να είμαστε μια συμπαγής μονάδα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και αυτό είναι το σημαντικότερο. Δεν ασχολούμαι με τα στατιστικά στοιχεία, δεν με νοιάζει τι συνέβαινε στο παρελθόν. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι παίξαμε ως ομάδα και ήμασταν επικεντρωμένοι στον αγώνα. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε να παίζουμε ως ομάδα».

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ (Όσκαρ Ραμίρες): «Πιστεύω ότι ήταν ένας δυνατός αγώνας. Θα έπρεπε να είχαμε εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν. Είχαμε καταστρώσει το σχεδιασμό μας και με τις αλλαγές που κάναμε, προσπαθήσαμε να  επιτεθούμε από τα πλάγια. Θέλαμε να εκτελέσουμε το πλάνο μας αλλά οι αντίπαλοί μας κατάφεραν να σκοράρουν σε αυτό ακριβώς το σημείο. Τι μπορούμε να κάνουμε; Πάντως τίποτα δεν έχει τελειώσει».

Όσο για τον σκόρερ Αλεξάνταρ Κολάροφ τόνισε: «Η εκτέλεση του φάουλ ήρθε σε μια δύσκολη στιγμή στον αγώνα και ήξερα ότι θα μπορούσα να τα καταφέρω και να αλλάξω τα πράγματα στον αγώνα. Και αυτό ακριβώς έκανα».

Read previous post:
Γενικός γραμματέας της FIBA μέχρι το 2031 ο Πάτρικ Μπάουμαν

Νέα σύμβαση, διάρκειας δεκατριών ετών, με τη FIBA, υπέγραψε ο Πάτρικ Μπάουμαν και θα παραμείνει στη θέση του γενικού γραμματέα...

Close