Το κακό είναι το προϊόν της ικανότητας του ανθρώπου να κάνει αφηρημένο αυτό που είναι συγκεκριμένο. Jean-Paul Sartre, 1905-1980, Γάλλος φιλόσοφος

Κοζάνη: Συλλήψεις για ναρκωτικά

24 Ιούνιος, 2018

Σε δύο συλλήψεις για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης σε περιοχή της Κοζάνης, προχώρησαν χθες αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Καστοριάς και της ομάδας πάταξης διασυνοριακού εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε) του τμήματος συνοριακής φύλαξης Μεσοποταμίας.

 

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και σε συνέχεια αξιοποίησης στοιχείων, οι άνδρες της αστυνομίας ακινητοποίησαν ιδιωτικής χρήσης επιβατηγό όχημα, με οδηγό ένα 53χρονο και συνοδηγό έναν 38χρονο, ξένης υπηκοότητας και οι δύο, και κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν εντός αυτού δύο τσουβάλια, που περιείχαν 36 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης. Συνολικά κατασχέθηκαν 41 κιλά και 570 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, το αυτοκίνητο, τρία κινητά τηλέφωνα, χρηματικό ποσό 120 ευρώ και μία κάρτα sim.

 

Η προανάκριση συνεχίζεται από το τμήμα δίωξης ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της περιοχής.

 

Ε.Α.

Read previous post:
Το αρχαιότερο εκκλησιαστικό όργανο στην Ελλάδα θα ηχήσει και φέτος από 20 – 26 Αυγούστου στην ‘Ανω Σύρο

Το αρχαιότερο εκκλησιαστικό όργανο στην Ελλάδα, με έτος κατασκευής το 1888, θα ηχήσει και πάλι στον καθεδρικό ναό του Αγίου...

Close