Άριστη δημοκρατία είναι εκείνη που δεν έχει ούτε πάρα πολύ πλούσιους ούτε πάρα πολύ φτωχούς πολίτες. Θαλής ο Μιλήσιος, 643-548 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

Κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας «ξεσκονίζει» τα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης στον ΟΑΣΘ

17 Ιανουάριος, 2018

Εξονυχιστικό έλεγχο στις συμβάσεις που υπογράφηκαν από την προηγούμενη διοίκηση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), αλλά και ενδελεχή έρευνα στις συναλλαγές που αφορούν την αγοραπωλησία μετοχών του Οργανισμού κατά τα προηγούμενα χρόνια, ξεκίνησε κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας, επιβεβαίωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος του φορέα, Σάββας Παναγιωτίδης.

Η παρέμβαση της Οικονομικής Αστυνομίας για τον εντοπισμό τυχόν οικονομικών ατασθαλιών και κακοδιαχείρισης της προηγούμενης διοίκησης του ΟΑΣΘ, προκλήθηκε ύστερα από σχετική αναφορά που υπέβαλαν ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλός του του Οργανισμού.

Ο κ. Παναγιωτίδης σημείωσε ότι δεν γνωρίζει το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα. «Είναι μεγάλος ο όγκος της δουλειάς που έχουν να κάνουν» είπε.

Ε.Α.

Read previous post:
Ο Ζελαμπάλ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Βελτιωμένος ο ΠΑΟΚ, την πρόκριση θα την πάρουμε εμείς»

Την ανωτερότητα του «Βελτιωμένου», όπως τον χαρακτήρισε, ΠΑΟΚ και το δίκαιο της επικράτησής του στο παρκέ (90-81), αν και δεν...

Close