Η διαφορετικότητα είναι ίσως το πιο δύσκολο πράγμα που υπάρχει σε μια κοινωνία, αλλά μπορεί να είναι και το πιο επικίνδυνο αν δεν υπάρχει. - William Sloane Coffin, 1924-2006, Αμερικανός πράκτορας της CIA και μετέπειτα ιεροκήρυκας & ακτιβιστής

Κηδεύτηκε ο δημοσιογράφος Γιώργος Ψωμάς

19 Ιούνιος, 2018

Στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου τελέστηκε σήμερα η κηδεία του δημοσιογράφου Γιώργου Ψωμά, που πέθανε την περασμένη Δευτέρα σε ηλικία 78 ετών.

Γεννήθηκε στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας το 1940. Αφού ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές του σπουδές, φοίτησε στην Πάντειο Ανωτάτη Σχολή Πολιτικών Επιστημών και μετά την απόκτηση του πτυχίου του, παρακολούθησε μαθήματα και στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1972 ως διορθωτής και μετέπειτα ως αρχισυντάκτης στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, όπου συνέχισε να εργάζεται έως και τη συνταξιοδότησή του. Εργάστηκε επίσης, στην εφημερίδα «ΒΡΑΔΥΝΗ» ως κοινοβουλευτικός συντάκτης, ενώ διετέλεσε και διευθυντής του περιοδικού «GREEK ECONOMY».

Άνθρωπος ευγενής με ήθος και αρχές, απολάμβανε την αναγνώριση και το σεβασμό από τους συναδέλφους του.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τη σύζυγό του Άννα και τους δύο γιους του, Ζώη και Θοδωρή, ο οποίος είναι και μέλος της ΕΣΗΕΑ και αποχαιρετά τον εξαίρετο συνάδελφο, ο οποίος τίμησε την ελληνική δημοσιογραφία.

Read previous post:
Προς το λιμάνι της Σικελίας κατευθύνεται πλοίο του ιταλικού Π. Ναυτικού που μεταφέρει 552 μετανάστες

Η ιταλική εφημερίδα La Repubblica γράφει σήμερα ότι η αρνητική στάση της ιταλικής κυβέρνησης προς τις μη κυβερνητικές οργανώσεις φαίνεται...

Close