Μόνο ένα λάθος χρειάζεται την υποστήριξη της κυβέρνησης. Η αλήθεια μπορεί να σταθεί μόνη της. - Thomas Jefferson

Καρακώστας και Κουτσουμπός στην κορυφή της βαθμολογίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ταχύτητας

21 Σεπτέμβριος, 2017

Ο Δημήτρης Καρακώστας και ο Μιχάλης Κουτσουμπός οδηγώντας από μία Honda CBR600RR κατέκτησαν την 1η και 2η θέση αντίστοιχα στον 4ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ταχύτητας που πραγματοποιήθηκε στην πίστα των Σερρών.

Οι δύο αναβάτες έδειξαν τις προθέσεις τους από τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά. Ο περσινός πρωταθλητής Μιχάλης Κουτσουμπός με χρόνο 1:20.751 που έκανε στα πρώτα δοκιμαστικά κέρδισε την δεύτερη του Pole Position στην κατηγορία Supersport για φέτος, ενώ ο Δημήτρης Καρακώστας βρέθηκε στην 3η θέση της γραμμής εκκίνησης πίσω από το Βούλγαρο αναβάτη Bonchev Boyan.

Στον αγώνα της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου ο Μιχάλης Κουτσουμπός ξεκινώντας από την Pole Position βρέθηκε επικεφαλής της κούρσας μέχρι τον 9ο γύρο, όπου πέρασε μπροστά ο Δημήτρης Καρακώστας μία θέση που διατήρησε μέχρι και το πέσιμο της καρό σημαίας τερματισμού στον 16ο γύρο.

Με τη δεύτερη νίκη του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητος της κατηγορίας Supersport ο Δημήτρης Καρακώστας βρέθηκε στην 1η θέση το βαθμολογικού πίνακα με 82 βαθμούς, ενώ ο περσινός πρωταθλητής Μιχάλης Κουτσουμπός βρίσκεται στην 2η θέση με 76 βαθμούς. Ο φετινός τίτλος θα κριθεί στο διπλό αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στην πίστα των Μεγάρων στις 13-15 Οκτωβρίου 2017.

Read previous post:
Ξεπέρασαν τα 13 εκατ. οι τουρίστες στο επτάμηνο Ιανουαρίου-Ιουλίου 2017

Αύξηση κατά 8% εμφάνισε η εισερχόμενη τουριστική κίνηση στο επτάμηνο Ιανουαρίου - Ιουλίου σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι,...

Close