Εκατομμύρια είχαν δει το μήλο να πέφτει, αλλά μόνο ο Νεύτων ρώτησε γιατί. Bernard Baruch, 1870-1965, Αμερικανός επιχειρηματίας & πολιτικός

«Καμπάνα» στον Φυντάνη. Διαμαρτύρεται η ΠΑΕ ΑΕΛ

15 Δεκέμβριος, 2017

Την έντονη δυσαρέσκειά της εξέφρασε η ΠΑΕ ΑΕΛ για την ποινή που επιβλήθηκε στον Ηλία Φυντάνη. Ο προπονητής των «Βυσσινί» τιμωρήθηκε με  ένα μήνα απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και 10.500 πρόστιμο για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με την Ξάνθη το περασμένο Σάββατο. 

Η ΑΕΛ υποστήριξε εξ αρχής πως ο Φυντάνης αντέδρασε στις «… χυδαίες προσβολές της προσωπικότητας του από τους δήθεν οπαδούς μας, οι οποίοι έβριζαν χυδαία τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένεια του» και στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά από αυτή την εξέλιξη, και όπως έχει προαναγγείλει, τις επόμενες ημέρες θα δημοσιοποιήσει τα ονόματα των συγκεκριμένων δήθεν οπαδών, στους οποίους θα απαγορευθεί δια παντός η είσοδος στο γήπεδο και εις βάρος των οποίων τόσο ο Ηλίας Φυντάνης όσο και η ΠΑΕ ΑΕΛ θα κάνουν μηνύσεις και αγωγές για αποζημίωση.

Ανεξαρτήτως αυτών η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά τη λήξη του πρώτου γύρου θα δώσει ειδική συνέντευξη τύπου στην οποία θα αναφερθεί σε θέματα αθλητικής δικαιοσύνης, αθλητικός δικαστής Super League κ. Καποδίστριας, επιτροπή εφέσεων ΕΠΟ (υπόθεση Αναστασιάδη, υπόθεση Bojovic), Επιτροπή Δεοντολογίας ΕΠΟ, στοχευμένες διώξεις, στοχευμένος εισηγητής, πρωτοφανή πρόστιμα για δήθεν παραβάσεις)».
 

Read previous post:
Δύο νεαροί άνδρες στο νοσοκομείο ύστερα από φωτιά στο διαμέρισμά τους

Δύο νεαροί άνδρες, 19 και 24 χρόνων, διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα στο...

Close