Ένα από τα δείγματα ηγετικής ικανότητας είναι η δυνατότητα να αναγνωρίζεις ένα πρόβλημα προτού γίνει επείγουσα κατάσταση. Arnold H. Glasow, 1905-1998, Αμερικανός γνωμικογράφος

Καμμένος: Τι μπορεί να κάνει ένας πατέρας για να προστατεύσει το παιδί του

11 Ιανουάριος, 2017

Παρέμβαση στοην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» έκανε ο Πάνος Καμμένος, για να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με τη μήνυση που κατέθεσε κατά του Ιωάννη Κουρτάκη και του Παναγιώτη Τζένου, από τα Παραπολιτικά, για συκοφαντική δυσφήμιση κατά συρροή και απόπειρα κακουργηματικής εκβίασης με αφορμή αναφορές στον Πάνο Καμμένο μέσω του ανήλικου παιδιού του από τον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά FM 90,1».

Οι δύο δημοσιόγραφοι που συνέληφθησαν χθες με τη διαδικασία του αυτοφώρου θα δικαστούν σήμερα στις 12:00 στα πλαίσια της ίδιας διαδικασίας.

«Η σύλληψη δεν αφορά δημοσίευμα, αλλά οι αναφορές στον ανήλικο γιο μου, που δεν έχει ανέβει ποτέ στην Αθήνα, ότι είναι στα Εξάρχεια, ότι είναι αναρχικός, ότι κάνει παρέα με την Ρούπα, ένα παιδί που ετοιμάζεται να πάει στο Πανεπιστήμιο, έγιναν σε δύο ραδιοφωνικές εκπομπές», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

«Όλο αυτό ξεκίνησε από το θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ και αποφάσισαν την μία φορά να φωτογραφίσουν την 4χρονη κόρη μου και τον 8χρονο γιο μου, τους οποίους φωτογράφισαν μέσα στο σπίτι και την επόμενη εμπλέκοντας τον 15χρονο γιο μου», ανέφερε ο Υπουργός Άμυνας και τόνισε:

«Δεν μπορώ να αφήσω απροστάτευτο τον γιο μου, θα στιγματιστεί για μια ζωή. Επειδή είναι γιος μου, τον καταστρέφει για πάντα στη ζωή του», είπε αναφερόμενος στους παραγωγούς της ραδιοφωνικής εκπομπής και διερωτήθηκε:

«Το αναφέρει μια μέρα, το αναφέρει δεύτερη, τι να κάνω; Είναι δυνατόν να μη ζητήσω την παρέμβαση της Δικαιοσύνης; Τι μπορεί να κάνει ένας πατέρας για να προστατεύσει το ανήλικο παιδί του;».

Ο Πάνος Καμμένος, τέλος, παρότρυνε «ορισμένους» να «μαζευτούν και να καταλάβουν ότι τα ΜΜΕ έχουν κανόνες ηθικής», διευκρινίζοντας ότι, «για μένα έλεγε ότι ήμουν για τρεις μέρες μεθυσμένος, αυτό ξεπερνά την κριτική και είναι συκοφαντικό, όμως το να εμπλέκει ένα ανήλικο παιδί, είναι άλλο».

Η παρέμβαση του Πάνου Καμμένου έγινε, όπως είπε, για να «καταλάβουν τα κόμματα – που εξέδωσαν ανακοινώσεις- ότι δεν πρόκειται για ένα δημοσίευμα, αλλά για ραδιοφωνικές εκπομπές».

Read previous post:
Mε δάκρυα στα μάτια ο Ομπάμα αποχαιρέτησε τον αμερικανικό λαό

O απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, στάθηκε στα επιτεύγματα της θητείας του, αλλά και στη σημασία της δημοκρατίας, κατά...

Close