Πρόσεξε αυτό για το οποίο οι άνθρωποι είναι κυνικοί και συχνά θα ανακαλύψεις αυτό που τους λείπει. George S. Patton, 1885-1945, Αμερικανός στρατηγός, Επικεφαλής Σώματος Στρατού, στην Ευρώπη στον Β’ Παγκόσμιο.

«Kαμία συναίνεση με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης», βλέπει στον «Κλεισθένη», ο Κ. Αγοραστός

12 Ιούλιος, 2018

Νωρίτερα ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος Κώστας Αγοραστός, με ανακοίνωση του άσκησε δριμύτατη κριτική στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο για τη μεταρρύθμιση στην τοπική αυτοδιοίκηση, σημειώνοντας ότι το νομοθέτημα διακατέχεται από «100% ιδεοληπτικές εμμονές και 0% συναίνεση» με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Επίσης, προσέθεσε, διακατέχεται από εκλογικές σκοπιμότητες, δημιουργία νέων θέσεων διορισμού κομματικής γραφειοκρατίας, αναδιανομή της μιζέριας και επιτροπεία Περιφερειών και Δήμων με παντελή έλλειψη μέριμνας για την «αυτοδιοίκηση, τα θέματα που “καίνε” την ελληνική κοινωνία, την παραγωγική ανασυγκρότηση και την αξιοκρατία».

Ο κ. Αγοραστός επιμένει ότι το νομοθέτημα συνιστά «απορρύθμιση της αυτοδιοίκησης» και χαρακτηρίζει «κυνικό παιχνίδι εξουσίας» την τροπολογία την οποία κατέθεσαν βουλευτές για τη διασύνδεση των αυτοδιοικητικών εκλογών με τις ευρωεκλογές και την οποία έκανε δεκτή ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης

Read previous post:
«”Όχι” στα εκλογομαγειρέματα σας, “ναι” σε εκλογές εδώ και τώρα»

Ευθεία επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξαπέλυσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου...

Close