Αγαπητές μελλοντικές γενιές: Δεχτείτε, παρακαλώ τη συγνώμη μας. Είχαμε γίνει τύφλα από το πετρέλαιο - Kurt Vonnegut

Καλοδεχούμενο το σάλπισμα άτακτης υποχώρησης του κ. Δημοσχάκη

11 Ιούλιος, 2018

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με την διόρθωση των δηλώσεων του βουλευτού της ΝΔ, Αναστασίου Δημοσχάκη ο οποίος είχε χαρακτηρίσει «επαίσχυντη» τη Συνθήκη της Λωζάνης.

«Ο κ. Δημοσχάκης έχει διδαχθεί εξωτερική πολιτική από την μεγάλη σχολή Μητσοτάκη-Μπακογιάννη. Αλλάζει θέσεις κάθε λίγες ώρες, ενώ θεωρεί ότι μπορεί να ασκεί εξωτερική πολιτική με λογύδρια από τηλεοπτικούς σταθμούς. Ευτυχώς για τη χώρα, αναγκάστηκε να πάρει πίσω την προηγούμενη, επικίνδυνη για τα συμφέροντα της χώρας μας, δήλωσή του. Καλοδεχούμενο το σάλπισμα άτακτης υποχώρησης, έστω και διανθισμένο με πομφόλυγες περί μονταζιέρας, κρυστάλλων και αυθεντικότητας….» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα.

«Όσο για τον κ. Μητσοτάκη, περιμένουμε ακόμα να πάρει θέση για τα περί «επαίσχυντης Συνθήκης της Λοζάνης». Φαίνεται ότι ακόμα συζητά με την κ. Μπακογιάννη για την καίρια παρέμβασή της στην ορκωμοσία Ερντογάν» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Read previous post:
Αγγ. Μέρκελ: Η Γερμανία λαμβάνει «ανεξάρτητες» αποφάσεις

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ θυμήθηκε τη δική της παιδική ηλικία στην πρώην Ανατολική Γερμανία και τόνισε ότι η Γερμανία...

Close