Πριν πουλήσεις το φάρμακο, πρέπει να πουλήσεις την αρρώστια. Εβγκένι Κασέγιεφ, Σύγχρονος Ρώσος γνωμικογράφος

«Kallithea Run»: Τρέχοντας στην Καλλιθέα την Κυριακή 1 Απριλίου

20 Μάρτιος, 2018

O Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» του Δήμου Καλλιθέας και ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας, με την έγκριση του ΣΕΓΑΣ (ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά), διοργανώνουν την Κυριακή 1 Απριλίου 2018 και ώρα 08:30, τον 7ο Αγώνα σε Δημόσιο Δρόμο στην Καλλιθέα με τον τίτλο, Τρέχοντας στην Καλλιθέα «Kallithea Run»2018.

Στα πλαίσια διεξαγωγής του παραπάνω δρομικού αθλητικού γεγονότος, το οποίο θα λάβει χώρα επί και κατά μήκος της Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως), με σημεία αναστροφής στον αγώνα των 5χλμ και 10χλμ την οδό Αγ. Πάντων και Ισμήνης και με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την πλατεία Δαβάκη, στην οποία θα υπάρχουν και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της διοργάνωσης, θα διεξαχθούν οι Αγώνες Δρόμων 10Χλμ (2 φορές η διαδρομή των 5χλμ.) και 5Χλμ., σκυταλοδρομία 42,5 χλμ. & 22,5χλμ. , ο κοινωνικός Αγώνας Δρόμου 2,5Χλμ. καθώς και o αγώνας δρόμου του 1χλμ. special Olympics.

Η ώρα εκκίνησης των αγώνων προγραμματίζεται για τις 08:30 στις 1/04/18, όπου και θα είναι κλειστή η Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως) από το ύψος της οδού Αγ. Πάντων και οι κάθετοι σε αυτήν δρόμοι έως και την οδό Ισμήνης, από τις 08:30 έως τις 12:30.

Read previous post:
Τον Ιούνιο ξεκινά το ηλεκτρονικό εισιτήριο σε 11 αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία

Προ των πυλών βρίσκεται το ηλεκτρονικό εισιτήριο που θα εφαρμοστεί αρχικά σε 11 αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, με το Ολυμπιείο...

Close