Θα πάρει πολύ καιρό και σίγουρα η Δύση θα παραμείνει ο κυρίαρχος πολιτισμός για μεγάλο διάστημα μέσα στον επόμενο αιώνα, αλλά η παρακμή ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη. Samuel P.Hyntington, 1927-2008, Αμερικανός επιστήμονας

Ιτούδης: «Σκληρός αντίπαλος ο Παναθηναϊκός»

18 Ιανουάριος, 2018

Προσοχή, συγκέντρωση και κίνητρο είναι τα… συστατικά της επιτυχίας για τον τεχνικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρη Ιτούδη, ενόψει της αυριανής (19/1, 21:15) «μάχης» της ρωσικής ομάδας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την 19η αγωνιστική της Euroleague. 

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, το δεύτερο συνεχόμενο, κόντρα σε έναν πολύ σκληρό αντίπαλο. Χρειαζόμαστε προσοχή, συγκέντρωση και κίνητρο σε ένα τέτοιο ματς», είπε ο Έλληνας τεχνικός για να προσθέσει ο Οθέλο Χάντερ:

«Θα είναι ένα παιχνίδι μεγάλης ενέργειας κι έντασης. Θα μας πιέσουν, παίζουν στην έδρα τους έπειτα από μία ήττα. Περιμένω πως θα έχουν και τη στήριξη των οπαδών τους. Έχουν καλό κοινό. Θα είναι πολύ θορυβώδης η ατμόσφαιρα και περιμένω να παίξουν δυνατά. Πρέπει να παλέψουμε». 
 

Read previous post:
Η διαδικασία χορήγησης επιδόματος παιδιού

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θ. Φωτίου και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών...

Close