Η δύναμη μιας κυβέρνησης είναι αντιστρόφως ανάλογη με το βάρος των φόρων. Emile de Girardin, 1802-1881, Γάλλος διανοούμενος.

Η Μέρκελ πρώτα θα μάθει αν έγινε νοθεία και μετά θα συγχαρεί τον Ερντογάν

Εν ευθέτω χρόνω».. θα συγχαρεί τον Ταγίπ Ερντογάν για τη νίκη του στις εκλογές στην Τουρκία, η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ.

Οπως εξήγησε ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος η καγκελάριος «θέλει να περιμένει την αξιολόγηση των εκλογικών παρατηρητών του ΟΑΣΕ».

«Θεωρούμε κατ’ αρχήν ότι οι σχέσεις εργασίας μεταξύ των δύο κυβερνήσεων, της γερμανικής και της μελλοντικής τουρκικής, θα εξακολουθήσουν να είναι και στο μέλλον εποικοδομητικές και καλές και φυσικά η Καγκελάριος θα συγχαρεί τον Τούρκο Πρόεδρο, όπως είθισται, αλλά.. εν ευθέτω χρόνω», δήλωσε ο Στέφεν Ζάιμπερτ. Και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση θέλει να περιμένει την αξιολόγηση των εκλογικών παρατηρητών του ΟΑΣΕ, η οποία θα παρουσιαστεί αργότερα σήμερα.

Αρνήθηκε πάντως να σχολιάσει την εκλογική συμπεριφορά των Τούρκων της Γερμανίας που ψήφισαν στις εκλογές και σε ποσοστό άνω του 65%, επέλεξαν τον Ταγίπ Ερντογάν.

Το Βερολίνο ελπίζει ότι οι σχέσεις και με τη νέα τουρκική κυβέρνηση θα εξακολουθήσουν να είναι «εποικοδομητικές και καλές», συνέχισε ο Ζαιμπερτ, αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα.

Read previous post:
Πώς κουρεύονται τα πρόστιμα της Εφορίας

Αναλυτικά παραδείγματα για τον τρόπο με τον οποίο «κουρεύονται» έως και κατά 40% τα πρόστιμα της εφορίας, κοινοποίησε με εγκύκλιο...

Close