Ντον Κουέηλ, Αμερικανός Αντιπρόεδρος [1988-1992]

Ήρθαν οι εξωγήινοι, η Αποκάλυψη;

17 Ιανουάριος, 2018

Ένας φωτεινός μετεωρίτης έσκισε για λίγο τον ουρανό πάνω από τις μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ και τον Καναδά, σύμφωνα με αμερικανικές μετεωρολογικές και γεωλογικές υπηρεσίες, προτού προκαλέσει μια ισχυρή έκρηξη που συγκλόνισε σπίτια και όσους τον είδαν.

Ο μετεωρίτης εθεάθη σε Πολιτείες και πόλεις, όπως το Οχάιο, το Μίσιγκαν και το Οντάριο, γύρω στις 8 μμ τοπική ώρα, αναφέρει το Γεωλογικό Παρατηρητήριο των ΗΠΑ (USGS) στον ιστότοπό του, στον οποίο προσθέτει ότι καταγράφηκε σεισμός μεγέθους 2 βαθμών, περίπου 7 χιλιόμετρα ανατολικά των ακτών της Σαντ Κλερ στο ανατολικό Μίσιγκαν.

Την ίδια ώρα και η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (NWS) επιβεβαίωσε ότι δεν επρόκειτο για ένα μετεωρολογικό φαινόμενο, αλλά μάλλον για έναν μετεωρίτη.

“Το NWS μπορεί να επιβεβαιώσει ότι η λάμψη και ο κρότος δεν προήλθε από κάποια αστραπή ή βροντή, αλλά πιθανόν από μετεωρίτη”, σημειώνει στο Twitter το γραφείο της NWS στο Ντιτρόιτ.

Ωστόσο η θέα του μετεωρίτη έβαλε φωτιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους τυχερούς που τον είδαν να αναρτούν τις αντιδράσεις τους και βίντεο.

Read previous post:
Βήμα στενής συνεργασίας, το μνημόνιο συμφωνίας ΔΕΗ-General Electric Ευρώπης

Ως ένα ακόμη βήμα στην κατεύθυνση της στενής συνεργασίας μεταξύ ΔΕΗ και General Electric Ευρώπης, περιγράφει το μνημόνιο συνεργασίας των...

Close