Η εξουσία έχει την τάση να απομονώνει αυτούς που έχουν πάρα πολύ από αυτήν. Στο τέλος χάνουν την επαφή με την πραγματικότητα και πέφτουν. Frank Herbert, 1920-1986, Αμερικανός συγγραφέας επιστ. φαντασίας

Ημέρα Αιμοδοσίας «10′ για την Ελλάδα» διοργανώνει αύριο η πρεσβεία του Κατάρ στην Αθήνα

13 Ιούνιος, 2018

Η πρεσβεία του Κατάρ στην Αθήνα, σε συνεργασία με το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Άγιοι Ανάργυροι» και τους δήμους Κηφισίας και Γλυφάδας, διοργανώνει αύριο Ημέρα Αιμοδοσίας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα «Εθελοντή Αιμοδότη». Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του νοσοκομείου (Διεύθυνση: Τιμίου Σταύρου, Κηφισιά 14564) από τις 10:00 έως τις 12:30.

Η πρωτοβουλία αυτή, που πραγματοποιείται με τίτλο «10′ για την Ελλάδα», αποσκοπεί στην κάλυψη των αναγκών των ασθενών με νεοπλασματική νόσο.

Η διοργάνωση της αιμοδοσίας υπάγεται στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης των πολιτών των αραβικών κρατών προς τους Έλληνες πολίτες, σύμφωνα με ανακοίνωση της πρεσβείας του Κατάρ.

Read previous post:
M. Σπυράκη: Ο κ. Τσίπρας δεν έχει πολιτική εντολή να υπογράψει τη συμφωνία

"Η ΝΔ θα χρησιμοποιήσει όλα τα διαθέσιμα κοινοβουλευτικά μέσα προκειμένου να αναδειχθεί ότι ο κ.Τσίπρας δεν έχει πολιτική εντολή για...

Close