Φανατικός είναι κάποιος που δεν θέλει ν αλλάξει γνώμη και δεν θέλει ν’ αλλάξει θέμα - Ουίνστον Τσώρτσιλ

«Η πρόκριση θα βοηθήσει την ανάπτυξη της χώρας!»

11 Ιούλιος, 2018

Ο θρίαμβος της Γαλλίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας και η πρόκριση των «τρικολόρ» στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά τη νίκη επί του Βελγίου με 1-0 στα ημιτελικά, θα βοηθήσει στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας! Αυτό υποστήριξε ο υπουργός οικονομικών της Γαλλίας, Μπρούνο Λεμέρ, ο οποίος τόνισε:
«Νιώθουμε όλοι υπερήφανοι για την πρόκριση της εθνικής στον τελικό του Μουντιάλ. Η νίκη αυτή δεν βοηθά μόνο το ποδόσφαιρο, καθώς θα ενισχύσει γενικότερα την ανάπτυξη της χώρας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γάλλος υπουργός στον τηλεοπτικό σταθμό «France 2», χωρίς να εξηγήσει τους λόγους για τη δεύτερη οικονομία της ευρωζώνης.
Να σημειωθεί πάντως πως στην Αγγλία η πορεία της εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ της Ρωσίας έχει αυξήσει την κατανάλωση σε μπύρες, ταχυφαγεία και αγορά τηλεοράσεων τον Ιούνιο, αλλά συνολικά η συνολική κατανάλωση έχει μειωθεί, όπως ανακοίνωσε η βρετανική στατιστική υπηρεσία.

 

Read previous post:
Πετρόπουλος: Στις 53.800 οι εκκρεμείς συντάξεις

"Τη μετάβαση στη νέα πραγματικότητα, ύστερα από μια δύσκολη περίοδο, σηματοδοτεί η ελάφρυνση βεβαρημένων από το παρελθόν ασφαλισμένων με κόστη...

Close