Όταν θέλεις να βοηθήσεις τους ανθρώπους, τους λες την αλήθεια. Όταν θέλεις να βοηθήσεις τον εαυτό σου, τους λες αυτό που θέλουν να ακούσουν. Thomas Sowell, Αμερικανός πολιτικός σχολιαστής

Η Περιφέρεια Αττικής δίνει το «παρών» στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «SIAL 2018»

19 Οκτώβριος, 2018

 Η Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει για δεύτερη φορά στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «SIAL 2018», η οποία θα διεξαχθεί από τις 21 έως τις 25 Οκτωβρίου 2018 στο εκθεσιακό πάρκο Paris Villepinte, στο Παρίσι, στηρίζοντας εμπράκτως επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής αρμοδιότητάς της.

Συγκεκριμένα, στο περίπτερο της Περιφέρειας, που αποτελεί τμήμα της εθνικής συμμετοχής, φιλοξενούνται εννέα επιχειρήσεις, τη συμμετοχή των οποίων επιδοτεί σε ποσοστό 60%. Σκοπός είναι να ενισχύσει τη δυνατότητα προβολής των προϊόντων τους και να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τάσεις και καινοτομίες που αφορούν τον κλάδο των τροφίμων και ποτών.Στοχεύοντας, δε, στην ενίσχυση της εξωστρέφειας αυτών των επιχειρήσεων, θα υποστηρίξει τους επιχειρηματίες στις προγραμματισμένες b2b συναντήσεις-συμφωνίες.

Παράλληλα, αντιπροσωπεία της Περιφέρειας θα παρουσιάσει και θα ενημερώσει για τα ποιοτικά αγροτικά προϊόντα της αττικής γης, διανέμοντας ενημερωτικό υλικό για κύρια αγροτικά προϊόντα της (μέλι, φιστίκι, λάδι και κρασί).

Η διεθνής έκθεση SIAL PARIS είναι μία από τις σπουδαιότερες και μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις τροφίμων και ποτών στον κόσμο, η οποία διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια. Το 2016, οπότε έλαβε μέρος για πρώτη φορά η Περιφέρεια Αττικής, συμμετείχαν περίπου 7.000 εκθέτες με πάνω από 400.000 προϊόντα από όλες τις κατηγορίες της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, ενώ συγκέντρωσε 155.000 επισκέπτες, οι οποίοι ήταν κυρίως επιχειρηματίες του κλάδου των τροφίμων και της εστίασης.

Κ.Ρ

Read previous post:
Στα «πιτς» ο Σάκοτα

Δίχως τον Ντούσαν Σάκοτα θα παραταχθεί η ΑΕΚ απέναντι στο Ρέθυμνο (20/10, 15:45) στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», για την 3η...

Close