Όταν υπάρχει το συμφέρον και η εξουσία για να γίνει μια αδικία, κατά κανόνα θα γίνει αδικία. James Madison, 1751-1863, Αμερικανός πρόεδρος. 

Η Ντάσα Ζούκοβα περνάει χρόνο με τον Σταύρο Νιάρχο

18 Δεκέμβριος, 2017

Η Ντάσα Ζούκοβα, ιδρύτρια του περιοδικού σύγχρονης τέχνης και μόδας Garage και ο κληρονόμος της εφοπλιστικής οικογένειας και χρηματοοικονομικός σύμβουλος Σταύρος Νιάρχος, εθεάθησαν μαζί στη Νέα Υόρκη αρκετές φορές, λένε καλά πληροφορημένες πηγές σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six.

Την Πέμπτη το βράδυ βρέθηκαν στο ετήσιο δείπνο- Acquisitions Dinner- του Μητροπολιτικού Μουσείου της Νέας Υόρκης (The Met), μέλος του διοικητικού συμβουλίου του οποίου είναι η Ζούκοβα.

Επίσης εντοπίστηκαν πρόσφατα σε μια εκδήλωση στη γιορτή της τέχνης, Art Basel Miami την οποία επιμελήθηκε η Νταϊάνα Βιντμάγιερ-Πικάσο, καθώς και σε μία εκδήλωση του περιοδικού Garage αφιερωμένη στον καλλιτέχνη Τζεφ Κουνς.

«Είναι φίλοι εδώ και πολύ καιρό, και άρχισαν πρόσφατα να περνούν χρόνο μαζί» ανέφερε πηγή στο Page Six.

Οι δυο τους είπαν ότι «παραμένουν στενοί φίλοι» και ότι θα συνεχίσουν να συνεργάζονται σε project τέχνης όπως το σχεδιασμένο από τον Rem Koolhaas, Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στη Μόσχα – Garage Museum of Contemporary Art και το πολιτιστικό κέντρο New Holland Island στην Αγία Πετρούπολη.

Read previous post:
Ποιοι και γιατί χάνουν την ένταξη στον νόμο Κατσέλη

«Δεν χρειάζεται να υπάρξει νομοθεσία» δήλωσε κατηγορηματικά ο Αλέξης Τσίπρας επικαλούμενος το υφιστάμενο καθεστώς για τους πλειστηριασμούς. «Τα σπίτια που...

Close