Δεν υπάρχει τίποτα δυσκολότερο από το να κυβερνήσεις τους Έλληνες. Και αυτό, γιατί, όλοι νομίζουν ότι είναι ικανοί για όλα - Κωνσταντίνος Καραμανλής

H Interamerican υποστηρίζει το κοινωνικό έργο της Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου Χανίων

21 Αύγουστος, 2017

Την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη για αστική ευθύνη, της μουσικής εκδήλωσης που οργάνωσε πρόσφατα η Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου Χανίων, με τον Κώστα Μακεδόνα, ανέλαβε η Interamerican, στο πλαίσιο της ανάπτυξης δράσεων για την αντιμετώπιση της φτώχειας.

 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο κάλεσμα της Μητροπόλεως για την ενίσχυση του κεντρικού συσσιτίου που οργανώνει στα Χανιά, σιτίζοντας περισσότερα από 750 άτομα καθημερινά, ανταποκρίθηκε θερμά η τοπική κοινωνία των Χανίων, γεμίζοντας τον χώρο της συναυλίας και αναδεικνύοντας το στοιχείο της κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης.

 

Η Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, εκτός από το ιδιαίτερα σημαντικό κεντρικό συσσίτιο για την ανακούφιση των απόρων, αναλαμβάνει και πρωτοβουλίες υποστήριξης ατόμων με σοβαρά προβλήματα υγείας, εξαντλώντας τις οικονομικές δυνατότητές της και αξιοποιώντας κάθε συνδρομητική υποστήριξη προσώπων και επιχειρήσεων, όπως της Interamerican.

 

Από την πλευρά τoυ, o ασφαλιστικός όμιλος, με ιδιαίτερα σημαντική επιχειρησιακή παρουσία στην Κρήτη και ευρεία κοινωνική συνεισφορά, εστιάζει με ενέργειες στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, ενθαρρύνοντας και την εθελοντική συνδρομή των συνεργατών και του προσωπικού του γραφείου της στα Χανιά.

 

Για την επιτυχία της εκδήλωσης συνέπραξαν με την Μητρόπολη οργανωτικά, ο Δήμος Χανίων, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αποκορώνου και ο Δήμος Πλατανιά.

Read previous post:
Μικρή άνοδος στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας για το Χ.Α.

Με μικρή άνοδο, εν μέσω χαμηλής συναλλακτικής δραστηριότητας, έκλεισε το Χρηματιστήριο Αθηνών, καθώς δεν κατόρθωσε να διατηρήσει τα αρχικά κέρδη...

Close