Θα έλεγε κανείς ότι η χώρα αύτη ηλευθερώθη επίτηδες, διά να αποδειχθή, ότι δεν ήτο ικανή προς αυτοδιοίκησιν. Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, 1851-1911, Έλληνας συγγραφέας

Η Hyundai ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το Club Atltico de Madrid

5 Ιούλιος, 2018

Η Hyundai ανακοίνωσε την συνεργασία της, από την επόμενη σεζόν, με το Club Atltico de Madrid. Έτσι, το λογότυπο της εταιρείας θα κοσμεί το μανίκι της φανέλας του Club Atltico de Madrid μέχρι το 2021.

Είναι η πρώτη φορά που η Hyundai δημιουργεί μία τέτοια συνεργασία στην ισπανική αγορά ποδοσφαίρου και η δεύτερη νέα συμφωνία που καθιερώνει την παρουσία της Hyundai, μετά την πρόσφατη ανακοίνωσή της για τη συνεργασία της με την Chelsea FC της αγγλικής Premier League.

Με αυτήν τη χορηγική συνεργασία, η παρουσία της Hyundai δεν θα είναι μόνο ορατή στη φανέλα της ομάδας, αλλά και μέσω ενός στόλου αυτοκινήτων Hyundai που παρέχεται στον σύλλογο, διαφημιστικών μηνυμάτων στα matrix του γηπέδου στους εντός έδρας, αγώνες καθώς και διαφόρων άλλων ψηφιακών μέσων.

Όλο το διάστημα της συνεργασίας η Hyundai θα δημιουργήσει μία σειρά από συναρπαστικές δράσεις και πολύτιμα οφέλη για τους φιλάθλους τού συλλόγου, με σκοπό να διευκολύνει τις μετακινήσεις και να κάνει το ποδόσφαιρο πιο προσιτό στους φιλάθλους.

Read previous post:
Στους 33 ανέρχεται ο αριθμός των θανάτων στο Κεμπέκ από το κύμα καύσωνα

Το κύμα καύσωνα που πλήττει εδώ και σχεδόν μια εβδομάδα τον ανατολικό Καναδά έχει προκαλέσει το θάνατο τουλάχιστον 33 ανθρώπων...

Close