Εθνικισμός είναι δίψα για εξουσία ενισχυμένη από αυταπάτες - George Orwell

Η ανανεωμένη Κάιλι Μινόγκ μέσα από τα νέα της τραγούδια

19 Μάρτιος, 2018

«Μπορεί να είμαι λίγο πριν τα 50 αλλά δεν έχω παραιτηθεί από τη δυνατότητα της εξέλιξης», λέει η Κάιλι Μινόγκ.
Το επερχόμενο της άλμπουμ είναι έντονα επηρεασμένο από τον χρόνο που πέρασε στο Νάσβιλ πέρυσι.
Το υλικό από τη νέα της δουλειά το παρουσίασε στο Cafe de Paris  του Λονδίνου και αποκαλύπτει μία πραγματικά νέα ενδιαφέρουσα Κάιλι, σημειώνει η βρετανική εφημερίδα «The Guardian».
Η παρουσίαση έγινε μπροστά σε 700 φανατικούς θαυμαστές της, οι οποίοι δήλωσαν ότι τους άρεσε η νέα Κάιλι, η οποία όπως φαίνεται πλέον έχει αποφασίσει να κάνει αληθινή μουσική που εκφράζει τον εσωτερικό της κόσμο παρά να κυνηγήσει την επιστροφή της στην ποπ μουσική σκηνή.
Παρότι η νέα της αυτή δουλειά δεν ήταν καν δική της ιδέα, αλλά προέκυψε ύστερα από πρόταση της δισκογραφικής της εταιρείας, φαίνεται ότι αρέσει στο κοινό και εκφράζει περισσότερο την καρδιά, την οικογένεια και την θνησιμότητα.
Ακόμα και η εμφάνισή της στη λονδρέζικη μουσική σκηνή δεν είχε τίποτα, ή σχεδόν τίποτα, από την παλιά Κάιλι. Στη σκηνή η μπάντα της και η ίδια ντυμένη λιτά με τζιν κι ένα φωτεινό «Κ» από πάνω της. Η μόνη στιγμή που είχε κάτι από την λάμψη της παλιάς Κάιλι ήταν οι περιοδικές «εκρήξεις» γκλίτερ την ώρα που τραγουδούσε η μικροσκοπική Αυστραλή καλλιτέχνης. 

Read previous post:
Σε δημοπρασία προσωπικά αντικείμενα του Στάνλεϊ Κιούμπρικ

Δεκαεννιά χρόνια μετά τον θάνατο Στάνλεϊ Κιούμπρικ, ο οίκος Aste Bolaffi ανακοίνωσε ότι θα δημοπρατήσει την πιο σημαντική συλλογή από...

Close