Η ελευθερία είναι ο άνθρωπος. Ακόμα και για να υποκύψει, πρέπει να είναι ελεύθερος. Jules Michelet, 1798-1874, Γάλλος ιστορικός

Η ΑΕΚ τίμησε το Νίκο Πανταζή

24 Σεπτέμβριος, 2017

Τον επί 45 χρόνια πιστό «στρατιώτη» της τίμησε η ΑΕΚ πριν από τη σέντρα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ευάγγελος Ασλανίδης του απένειμε τιμητική πλακέτα στην οποία αναγράφεται: «Με βαθιά ευγνωμοσύνη και ειλικρινή σεβασμό τιμάμε τον κ. Νίκο Πανταζή που υπηρέτησε πιστά επί 45 χρόνια την ομάδα μας και αποτελεί ένα από τα σύμβολα της κιτρινόμαυρης ιδέας»

Στα 69 του χρόνια ο Πανταζής υπηρετεί την ΑΕΚ από το 1972 όταν προσελήφθη στο ιατρικό τιμ ως φυσικοθεραπευτής.Με εξαίρεση την τετραετία 2004-2008, ήταν πάντα παρών και συνεργάστηκε στενά με όλες τις μεγάλες προσωπικότητες που πέρασαν από τα αποδυτήρια της ομάδα. Από το 1993 είναι διευθυντής του Κέντρου Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης Αθλητικών Κακώσεων του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και αποτελεί βεβαίως τον πιο στενό συνεργάτη του Παντελή Νικολάου.

Λίγο νωρίτερα, ο Ν. Πανταζής είχε προαναγγείλει την αποχώρησή του: ««Ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. Ευχαριστώ την ΑΕΚ και τον κ. Μελισσανιδη που εκτίμησαν όσα πρόσφερα στην ομάδα. Έκανα ότι μπορούσα συνεργάστκα με πολλά μεγάλα ονόματα και είμαι χαρούμενος που η ομάδα πάει καλά. Η ΑΕΚ είναι η ψυχή μου η ΑΕΚ είναι η ζωή μου».

 

Read previous post:
«Όρθιος» με 10 παίκτες στην Κέρκυρα ο Λεβαδειακός

Παρότι αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο για περισσότερο από 25 λεπτά (αποβολή Λεονάρντο στο 53΄) ο Λεβαδειακός έμεινε όρθιος στην Κέρκυρα...

Close