Η ανθρώπινη λογική το μόνο που χρειάζεται είναι να θέλει περισσότερο από τη μοίρα, και γίνεται μοίρα. Thomas Mann, 1875-1955, Γερμανός συγγραφέας

Γρηγορίου στο ΑΠΕ ΜΠΕ: «Προβάδισμα το Βέλγιο»

14 Ιούλιος, 2018

    Προβάδισμα στο Βέλγιο, δίνει ο Μιχάλης Γρηγορίου για τον «μικρό τελικό» του Μουντιάλ, που θα διεξαχθεί το απόγευμα (17:00) στην Αγία Πετρούπολη, ανάμεσα στους «κόκκινους διάβολους» και την Αγγλία.

    Ο Ελληνας τεχνικός, μίλησε στο ΑΠΕ ΜΠΕ, τονίζοντας ότι σημαντικό ρόλο θα παίξει η ψυχολογία, δεδομένου ότι πρόκειται για το ματς των χαμένων από τους ημιτελικούς: «Σε καμμία περίπτωση δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι είναι ένας αγώνας Μουντιάλ και το κίνητρο είναι μεγάλο. Θεωρώ πως το Βέλγιο έχει προβάδισμα, κυρίως λόγω ποιότητας και ταλέντου. Η Γαλλία προκρίθηκε δίκαια στον τελικό, όμως ο ημιτελικός κρίθηκε στις λεπτομέρειες και οι Βέλγοι είχαν τις φάσεις για να σκοράρουν. Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση από την απώλεια της πρόκρισης στον τελικό, ενώ καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα, ενδέχεται να παίξει και το πιθανό φρεσκάρισμα στις 11αδες από τους δύο προπονητές».    
 

Read previous post:
«Για την τιμή των όπλων» Βέλγιο-Αγγλία

Τον πιό...

Close