Όταν η εξουσία ακολουθεί την κοινή γνώμη, είναι ισχυρή. Όταν την χτυπάει, τότε πέφτει. Alfred de Vigny, 1797-1863, Γάλλος συγγραφέας

Γρ. Αβανίδης: Οι γιγάντιοι δεινόσαυροι είναι εξαιρετικό θεματικό πάρκο

22 Σεπτέμβριος, 2017

Ένα ακόμη θεματικό πάρκο διοργανώνει από την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου η ΔΕΘ Helexpo. Η θεματολογία του έχει να κάνει με τους Γιγάντιους Δεινόσαυρους που θα στηθεί στο περίπτερο 5 της ΔΕΘ σε έκταση 2500τμ στεγασμένου χώρου. Ο επισκέπτης μπαίνει σε μια χρονομηχανή και μεταφέρεται 125 εκατομμύρια χρόνια πριν για να ζήσει την απόλυτη εμπειρία με τους Γιγάντιους Δεινόσαυρους.

Το θεματικό πάρκο με τους δεινόσαυρους θα μας μεταφέρει σε μια άλλη εποχή. Ουσιαστικά θα γίνουμε αυτόπτες μάρτυρες και θα ακούσουμε ήχους θεωρώ με μεγάλη πιστότητα, έπειτα από μία μεγάλη επιστημονική έρευνα. Για πρώτη φορά θα παρουσιάσουμε τους γιγαντιαίους δεινόσαυρους. Ο κόσμος θα μπορεί να έχει επαφή με τους δεινόσαυρους και να μεταφερθεί σε άλλη εποχή, αναφέρει στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Πρακτορείο 104,9fm ο επικεφαλής της εταιρείας που διοργανώνει το θεματικό πάρκο, Γρηγόρης Αβανίδης.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι ο κόσμος που έρθει θα μπει σε μια μηχανή του χρόνου και θα ταξιδέψει 125 εκατομμύρια χρόνια. Θα μάθουμε πολλά για τους δεινόσαυρους, τα δούμε πραγματικά οστά, θα μάθουμε πολλά στοιχεία για αυτούς. Το θεματικό πάρκο θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Ιανουαρίου. Το ευχάριστο είναι ότι ξεκίνησαν να υπάρχουν θεματικά πάρκα και στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είχε μείνει πίσω. Τέτοιου είδους πάρκα αποτελούν ανάπτυξη για μία περιοχή. Πρέπει να υπάρχουν στοιχεία ψυχαγωγία με γνώση για τα παιδιά και τους γονείς, να μαθαίνουν πράγματα όλοι όσοι βρίσκονται σε αυτό, τόνισε ο κ. Αβανίδης.

Την συνέντευξη πήρε ο Σ. Κυριακίδης

Επιμέλεια: Κυριάκος Παρασίδης

Read previous post:
Πίστα ασφαλούς οδήγησης ποδηλάτου 1.200 τμ η πλατεία Αριστοτέλους

Σε πίστα ασφαλούς οδήγησης ποδηλάτου μεταμορφώνεται σήμερα και αύριο η πλατεία Αριστοτέλους, προκειμένου να υποδεχθεί παιδιά τα οποία θα συμμετέχουν...

Close