Ο άνθρωπος ανέκαθεν ήθελε να ζει σε κοινωνίες, αλλά από την αρχή της ύπαρξής του, αφιέρωσε ένα σημαντικό μέρος της ενεργητικότητάς του για να τις πολεμήσει - Georges Simenon (1903-1989, Βέλγος συγγραφέας)

Γ. Καμίνης: Η χώρα χρειάζεται επενδυτικό σοκ και μεταρρυθμίσεις

20 Οκτώβριος, 2017

Την ιστορική ευθύνη που έχουμε απέναντι στις επόμενες γενιές για να γίνουν βαθιές τομές σε όλους του τομείς στην χώρα μας επεσήμανε κατά την ομιλία του στη Ρόδο σήμερα το βράδυ ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, επισημαίνοντας παράλληλα την ανάγκη για μια μεγάλη και διευρυμένη παράταξη που θα μπορέσει να ηγηθεί σε αυτή την προσπάθεια.

Ο κ. Καμίνης, στην ομιλία του, υπογράμμισε ότι όσοι είναι υποψήφιοι για την ηγεσία του νέου φορέα του Κέντρου θα πρέπει να δεσμευτούν ότι θα παραμείνουν σε αυτόν αν δεν εκλεγούν, πράγμα για το οποίο ο ίδιος τόνισε ότι δεσμεύεται πως θα το πράξει.

Εξέφρασε επίσης την ανησυχία του για το γεγονός ότι συνεχίζεται η μετανάστευση των νέων από την Ελλάδα, επισημαίνονταν ότι το ζήτημα αυτό είναι ένα από τα βασικά θέματα που προκύπτουν από την περιοδεία που πραγματοποιεί σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Αρκετές φορές στην διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Καμίνης επέκρινε την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην εχθρική του στάση προς τους επενδυτές και στις ιδεοληψίες που υπάρχουν.

« Η χώρα χρειάζεται πολύ γρήγορα ένα επενδυτικό σοκ και ταχύτατες μεταρρυθμίσεις» τόνισε ο κ. Καμίνης αναφερόμενος επίσης στην ανάγκη να υπάρξει σταθερό φορολογικό σύστημα.

Μετά την ομιλία του ακολούθησε συζήτηση με τους παραβρισκόμενους, για τα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας αλλά κυρίως για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς επισημαίνοντας την ανάγκη να υπάρξει συμμετοχή στις προγραμματισμένες εκλογικές διαδικασίες.

Read previous post:
Η ανάπτυξη της «ψηφιακής Yγείας» στη νησιωτική Ελλάδα, στο επίκεντρο του 3ου eHealth Forum

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση υποστηρίζει την ανάπτυξη της "ψηφιακής Υγείας", με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, ιδιαίτερα σε...

Close