Όλα όσα πρέπει να ειπωθούν έχουν ήδη ειπωθεί, αλλά μιας και κανένας δεν ακούει, πρέπει να γυρίζουμε συνεχώς πίσω και να τα λέμε όλα ξανά από την αρχή. Andre Gide, 1869-1951, Γάλλος συγγραφέας.

Γ. Καμίνης: Δεν θα αποτελέσει πρόβλημα η καθυστέρηση ολίγων εβδομάδων

24 Σεπτέμβριος, 2017

«Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να επιλύσουμε τα θέματα αυτά. Θέση μας είναι ότι, προκειμένου να διασφαλιστούν συνθήκες αδιάβλητης και ανοιχτής διεξαγωγής των εκλογών, δεν θα αποτελέσει πρόβλημα η καθυστέρηση ολίγων εβδομάδων», επισημαίνει σε δήλωσή του ο Γιώργος Καμίνης για την επιστολή Αλιβιζάτου και δηλώνει έτοιμος να ανταποκριθεί στο αίτημα για σύσκεψη των υποψηφίων χωρίς δεύτερες σκέψεις και προσκόμματα, όπως λέει. Αναφέρει πως « θα είναι χρήσιμη η συμβολή και εκείνων, κομμάτων ή πολιτικών κινήσεων, που συμμετέχουν εξαρχής στο εγχείρημα».

Ο κ. Καμίνης αναφέρει ακόμη ότι όλοι έχουν υποχρέωση να ανταποκριθούν στο κάλεσμά των δημοκρατικών πολιτών .«Να τους πείσουμε ότι αυτό που συμβαίνει είναι μία δική τους μεγάλη δημοκρατική διαδικασία και όχι μία διαδικασία που αφορά λίγους, οι οποίοι, με διάφορα προσχήματα, επιδιώκουν να καθηλώσουν την προσπάθεια στα μέτρα τους.

Είναι στοιχειώδης υποχρέωσή μας να συνδράμουμε την επιτροπή Αλιβιζάτου, ακόμη και αν υπάρχουν διαφορετικές γνώμες στα επιμέρους ζητήματα», τονίζει.

Read previous post:
Η Φίτεσε «σόκαρε» τον Αγιαξ

«Σοκ» για τον Αγιαξ, που ηττήθηκε 2-1 από τη Φίτεσε στο Αμστερνταμ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος,...

Close