Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι μπορούν να αντέξουν τις αντιξοότητες, αλλά αν θες να δοκιμάσεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου, δώσ’ του εξουσία.

Γ. Αμυράς: Η κυβέρνηση οδηγεί σε ευθανασία αυτή την επιτροπή μέσω Θήβας

20 Μάρτιος, 2018

«Δεν θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει ποσώς η γνώμη των δέκα πολιτικών προσώπων, για το εάν έχουμε αρμοδιότητα ή όχι», δήλωσε νωρίτερα ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς και πρόσθεσε πως «εάν όντως η κυβέρνηση έδινε βάρος στη γνώμη των 10 πολιτικών προσώπων που έχει παραπέμψει, τότε δεν θα τους είχε παραπέμψει, διότι και οι 10 είπαν στην Ολομέλεια ότι δεν έχουν καμία σχέση με το σκάνδαλο».

«Η κυβέρνηση οδηγεί σε ευθανασία αυτή την επιτροπή μέσω Θήβας», είπε επίσης ο Γιώργος Αμυράς για να προσθέσει: «Εμείς αποχωρούμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουμε φόντο, ταπετσαρία σε αυτό το φτηνό πολιτικό κόλπο. Έως αυτή τη στιγμή δεν μας έχει πει η πλειοψηφία την άποψή της για το εάν έχει αρμοδιότητα ή όχι η επιτροπή. Είναι δυνατόν; Ακόμη δεν ξέρει; Δηλαδή, εάν απόψε πάρει ο Τσίπρας τηλέφωνο τον κ. Παρασκευόπουλο, τι θα του πει; πρώτα να ακούσω τους 10 δέκα και μετά θα σας απαντήσω;».

 

Read previous post:
«Παρατηρητήριο Επιχειρηματικότητας» ιδρύεται στην Περιφέρεια Αττικής

«Παρατηρητήριο Επιχειρηματικότητας» προωθείται στην Περιφέρεια Αττικής, το οποίο θα στηρίζει την επιχειρηματικότητα και θα βελτιώνει τους όρους των επιλογών των...

Close