Η λύση της κυβέρνησης σ’ ένα πρόβλημα είναι συνήθως εξίσου κακή με το πρόβλημα  - Milton Friedman

Φθορές σε δημοτική περιουσία και κλοπές πετρελαίου καταγγέλλει ο δήμος Ανωγείων

21 Νοέμβριος, 2017

Κρούσματα κλοπής πετρελαίου και βανδαλισμούς μηχανημάτων στα Ανώγεια, καταγγέλλει ο Δήμος.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ανωγείων, Μανόλη Καλλέργη, παραδόθηκε στους αστυνομικούς υλικό βιντεοσκόπησης από κάμερες ασφαλείας, όπου διακρίνονται άγνωστα πρόσωπα, που προκαλούν φθορές σε μηχανήματα του Δήμου και προβαίνουν σε κλοπή πετρελαίου.

Η καταγγελία στην αστυνομία έγινε αυτές τις μέρες, αλλά τα περιστατικά έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι, όπως αναφέρει ο δήμαρχος.

Στο υλικό βιντεοσκόπησης διακρίνονται οι άγνωστοι, να κινούνται στους χώρους δημοτικής αποθήκης, αλλά και σχολικού συγκροτήματος, το οποίο μάλιστα βρίσκεται πλησίον του αστυνομικού τμήματος Ανωγείων.

Ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει: «Ερχόμαστε στη θέση να καταγγείλουμε κρούσματα κλοπής πετρελαίου, αλλά και βανδαλισμούς μηχανημάτων (φορτηγό, απορριμματοφόρο) τα οποία προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε με την αλλαγή χώρου στάθμευσης αυτών, είτε στην αποθήκη του Δήμου (χώρος ο οποίος προστατεύεται από φωτισμό και κάμερες), είτε στον χώρο του Περαχωριανού σχολείου, δίπλα στο Αστυνομικό τμήμα». 

Η δημοτική αρχή δηλώνει αποφασισμένη να προστατεύσει την περιουσία του Δήμου.

Μ. Λαμπαθάκης

Read previous post:
Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ-Πούτιν, με επίκεντρο Συρία, Ουκρανία και Β. Κορέα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συνομίλησε σήμερα για μία ώρα στο τηλέφωνο με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.

Close