Άμιλλα είναι η τάση να φτάσει κανείς τον άλλον, που τον θαυμάζει, ή και να τον ξεπεράσει, χωρίς να αισθάνεται φθόνο, αν ο άλλος τον ξεπερνάει. Αριστοτέλης, 384-322 π.Χ. Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

Football Leaks: Στις 100.000 ευρώ το «μεροκάματο» του Νεϊμάρ!

24 Σεπτέμβριος, 2017

Οι… ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις του «Der Spiegel», που επικαλείται τα «Football Leaks», συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς… Τελευταίο πρόσωπο του διεθνούς ποδοσφαίρου, που «βγαίνει στην σέντρα» της δημοσιότητας, είναι ο Νεϊμάρ και οι εξωπραγματικές απολαβές του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Οπως προκύπτει από το σχετικό δημοσίευμα, ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει συμφωνήσει να εισπράττει 36,8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, δηλαδή 3.069.520 ευρώ κάθε μήνα. Κάτι που σημαίνει ότι για την 1,5 ώρα που διαρκεί περίπου, η καθημερινή προπόνηση των «πρωτεουσιάνων» και για όση ώρα χρειάζεται για να πάει και να γυρίσει στο σπίτι του, ο Νεϊμάρ λαμβάνει «μεροκάματο» 100.000 ευρώ!

Πρόκειται για συμβόλαιο παραπλήσιο με αυτό που έχει υπογράψει ο Κάρλος Τέβες στην Κίνα, ενώ σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, θα του αποφέρει 40 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο και θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στον πλανήτη!

 

Read previous post:
Αποφασίστε τη διαδικασία, δεν δικαιολογούνται καθυστερήσεις

Η Φώφη Γεννηματά απάντησε στην επιστολή που έστειλε ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Επιτροπής Νίκος Αλιβιζάτος για μετάθεση κατά έναν μήνα...

Close